Ystävänpäivänä nautitaan yhdessäolosta ja hyvästä ruoasta


Maanantaina 14.2. vietetään yhtä vuoden ihanimmista päivistä – nimittäin ystävänpäivää. Kortit, kukat, suklaat, pienet lahjat ja yhdessäolo kuuluvat ystävänpäivään. Päivää voi viettää hyvän ruoan parissa isommankin ystäväjoukon kanssa. Porvoon Rosso-ravintola vanhan kaupungin kupeessa ja kahvila Coffee House Taidetehtaalla palvelevat ystävänpäiväviettäjiä.

10.2.2022

Istukaa valmiiseen pöytään

Ystävänpäivään kuuluu ystävien lisäksi vahvana osana maistuva ruoka ja kiireettömyys. Rosson kokit loihtivat ammattitaidolla italialaisia ruokia ja elävän tulen uunissa paistuvat napolilaiset ja roomalaiset pitsat. Mikä olisikaan ihanampaa kuin nauttia ystävien seurasta ja hyvästä ruosta, joka tarjoillaan valmiina pöytään. Ja kun joku muu seisoo hellan ääressä, niin teille jää enemmän aikaa vaihtaa kuulumisia. Näin ystävänpäivänä moni nauttii illallisensa ravintolassa ja siksi kannattaa tehdä pöytävaraus ajoissa, niin varmistaa herkutteluhetken haluamana ajankohtana.

Coffee Housessa on erittäin laaja valikoima erikoiskahveja ja erilaisia haudutettuja teitä. Rauhallisessa ja avarassa kahvilassa on mukava istahtaa hetkeksi alas ja nauttia ystävien seurasta. Tarjolla on myös suolaisia ja makeita herkkuja, jos tekee mieli jotain pientä purtavaa.

Lahjakortti lempiravintolaan tai kahvilaan oiva lahjavinkki

Lahjakortit ovat mukava ja helppo lahja, kun ideat ovat lopussa tai lahjan saajalla tuntuu jo olevan kaikkea. Voit ostaa lahjakortin Rosson kassalta ja kortille voit ladata haluamasi summan 10 ja 150 euron väliltä. Lahjakortin saaja voi käyttää ladatun summan osissa tai kerralla ja kortti on voimassa jopa kaksi vuotta hankintahetkestä. Makuelämys ravintolaan tai herkutteluhetki kahvilaan on ihana lahja.

Ihanaa ystävänpäivää. Tavataan Rossossa tai Coffee Housessa.