Nya Sale Gammelbacka öppnas på torsdag


25.5.2020

Handelslaget Varuboden-Oslas nya Sale-affär i Gammelbacka i Borgå öppnas på torsdag 28.5.2020. Byggarbetena har gått enligt planerna och allt är klart för kunderna. Den nya affären är välutrustad, och det finns bland annat juicemaskin, nygräddat bröd varje dag och självbetjäningskassor. Kunderna kan också köpa take away-kaffe.

Tidigare i våras gjordes en enkät bland de kommande kunderna bland annat om vad kunderna önskar sig av den nya affären. Kundernas önskemål har uppmärksammats i sortimentet.

– För oss är kundernas önskemål mycket viktiga, och vi vill gärna höra dem också i fortsättningen, berättar butikschef Laura Koivuvuori. Vi har också en vägg i butiken där vi skriver upp vilka produkter vi har tagit in i sortimentet utgående från kundernas önskemål.

På grund av coronaepidemin ordnas inget särskilt evenemang vid öppningen utan butiken slår upp dörrarna enligt normala öppettider kl. 7.00 på morgonen. För de kunder som hör till någon riskgrupp öppnas butiken en halv timme tidigare på vardagar.

– Vi har givetvis ända från start samma säkerhetsutrustning som i alla andra av Varuboden-Oslas affärer, och också effektiverad städning, säger Laura Koivuvuori.

Trots att inget egentligt öppningsevenemang inte ordnas, presenteras Borgås stadscyklar utanför affären kl. 13-17. Bland alla besökare lottas det ut två cykelhjälmar.