Närmare 40 procent av Varuboden-Oslas ägarkundshushåll är singelhushåll


15.2.2021

Enligt Statistikcentralen finns det i Finland över 1,2 miljoner personer som bor ensamma. Närmare 40 procent av vårt handelslags ägarkundshushåll är singelhushåll. Har man någon nytta av att vara ägarkund när man bor ensam och hur stora summor Bonus kan man samla in?

“Genom att koncentrera samlar man in en prydlig summa”

Vår ägarkund Sari Stigman hör till den 40 procent vars hushåll består av en person. Sari har varit ägarkund i vårt handelslag sedan 2007. S-Förmånskortet har hängt med en god bit på vägen och hon har visat det på ett och annat verksamhetsställe. Det har helt tydligt lönat sig. Sari använder ungefär 400 euro i månaden till dagligvaror och köper dessutom bruksvaror från bland annat Sokos och Prismas nätbutiker och i och med det klirrar det i medeltal 30 euro Bonus varje månad.

– Jag har medvetet strävat efter att koncentrera mina inköp till sådana ställen som jag får Bonus på. S-marketar och Prisma är mina favoritställen som jag handlar på. Jag har också en bil och tankar på ABC-stationer och på samma gång använder jag också deras andra tjänster. Jag tycker det är bra att det förutom handelslagets egna enheter finns många samarbetsparter som också ger Bonus. Jag själv har exempelvis mina försäkringar i LokalTapiola och använder Silmäasemas tjänster. Jag tror att det är just tack vare det att jag koncentrerar mina inköp som jag varje månad får en nätt summa Bonus på mitt konto, säger Sari.

Spara Bonus

Ägarkundernas Bonus utbetalas på deras konton senast den 10 varje månad. Bonus kan man använda som man vill. S-Banken har exempelvis redan under flera år erbjudit möjligheten att automatiskt överföra Bonus till olika fonder. På det här sättet kan man på ett behändigt sätt få avkastning på sin Bonus, om man inte har tänkt ut ett klart mål som man vill spara till. Sari gynnar också det här flexibla och enkla sättet i sitt sparande.

– Min Bonus går direkt till en fond eftersom jag så att säga ser det som “överlopps” pengar. Det är trevligt att följa med i S-mobilen hur värdet ändras, berättar Sari om sitt eget sparmål.

S-mobilen gör också ägarkunders vardag enklare på andra sätt. Med applikationen som är gratis kan du följa med din egen Bonussituation, titta efter goda förmåner nära dig, betala räkningar och här har du också alla kvitton i bra förvar i det digitala kvittoarkivet. I fjol tog över 3000 personer som bor i ett singelhushåll i vårt handelslag i bruk S-mobil.

Ägarkundens otaliga förmåner

Singelhushåll, likaväl som andra slag av ägarkundshushåll har också nytta av våra andra otaliga förmåner och kampanjer. Vid sidan av vårt handelslags egna förmåner finns det många landsomfattande förmåner. Enligt Sari är betalningssättsförmånen en sak som uppmuntrar till att vara ägarkund.

– När jag betalar med mitt S-Förmånskort på S-gruppens verksamhetsställen får jag också 0,5 procent betalningssättsförmån, berättar Sari.