Kläder och utrustning till friluftsliv från Prisma Kyrkslätt


Tisdag 21 mars firar vi våra skogar. Ungefär en tredjedel av jordklotets yta är täckt av skog. Skogarna är unika livsmiljöer för olika djur- och växtarter och vi mår bra av att titta på skogslandskap och promenera i skogen. På Outdoor-avdelningen i Prisma Kyrkslätt finns det kläder och utrustning för friluftsliv och camping.

21.3.2023

På Outdoor-avdelningen ett brett sortiment produkter för friluftsliv och camping

Under ett års tid har man nu kunnat köpa frilufts- och campingprodukter från en egen Outdoor-avdelning i Prisma Kyrkslätt. På avdelningen ser man till exempel träelement som avviker från den övriga butikens inredning och som tydligt avskiljer dem till egna helheter. Friluftskläder och -tillbehör som tidigare fanns på olika avdelningar är nu tydligt grupperade under en och samma helhet, vilket gör det lättare för kunderna att hitta det de söker. Outdoor erbjuder ett brett utbud av toppenprodukter från högklassiga tillverkare, med tekniska egenskaper som klarar även de tuffaste väderförhållandena.  Det finns också ett omfattande urval av fiskeprodukter på avdelningen. Trähyllorna och de vackra landskapsbilderna på avdelningen bildar en mycket lockande produktpresentation. Produkterna kommer väl till rätt i de nya hyllorna.

Försäljningen av den här produktgruppen har ökat rätt mycket under de senaste åren, och nu har produkterna lyfts fram tydligt och nya varumärken har lagts till i Prismas sortimentet.  Förutom standardurvalet finns det på Outdoor-avdelningen också separata produktpresentationer för säsongsprodukter och nyheter. På avdelningen finns det också mycket produkter till camping och fiske. Tält, sovsäckar, vandringsryggsäckar, vandringspannor för att nämna några som hör till camping. På Outdoor-avdelningen hittar den som är intresserad av att fiska fiskeutrustning till all slags fiske, spinnbeten, svirvlar, drag, håvar, vågar och krokar.

Hållbarhet som en del av vårt handelslags vardag

Livskraftiga skogar är viktiga livsmiljöer. För oss finländare är skogarna en del av vårt nationallandskap. På tisdag 21.3 firar vi skogar och minns att friska och välmående skogar också för med sig välmående för både jordklotet och oss mänskor. Vårt handelslag jobbar hårt för att vara en ännu hållbarare aktör och vi har som mål att vara koldioxidnegativa redan 2025. Redan nu är den el som används förnybar, främst vind- och vattenkraft. Vi förnyar våra verksamhetsställen för att minska på koldioxidutsläppen och i samband med renoveringar har vi till exempel installerat kylar och frysar med dörrar, och nästan alla belysning är redan nu utbytt till energisnål LED-belysning. Här kan du läsa mer om vårt hållbarhetsarbete.

Trevlig internationell skogsdag!