Prisma Kirkkonummen Outdoorista vaatteet ja varusteet ulkoiluun


Tiistaina 21. maaliskuuta juhlistetaan metsiä. Noin kolmasosa maapallon pinnasta on metsää. Metsät ovat ainutlaatuisia elinympäristöjä eri eläin- ja kasvilajeille, ja metsämaiseman katselu ja metsäkävelyt vaikuttavat meihin positiivisesti. Prisma Kirkkonummen Outdoor-osastolta löytyy vaatteet ja varusteet ulkoiluun ja retkeilyyn.

21.3.2023

Outdoor-osastolla laaja valikoima tuotteita ulkoiluun ja retkeilyyn

Kirkkonummen Prismassa on vuoden verran voinut ostaa ulkoilu- ja retkeilytuotteita omalta Outdoor-osastolta. Osastolla nähdään esimerkiksi muun myymälän ilmeestä poikkeavia puuelementtejä, jotka erottavat ne selvästi omiksi kokonaisuuksikseen. Aiemmin eri osastoilla olleet ulkoiluvaatteet ja -tarvikkeet on koottu selkeästi yhden kokonaisuuden alle, josta asiakkaiden on aiempaa helpompi löytää etsimänsä varuste. Outdoorista löytyy monenlaiseen ulkoiluun sopivia laadukkaiden valmistajien huipputuotteita, joiden tekniset ominaisuudet kestävät kovempiakin sääolosuhteita.  Osastolla on myös varsin kattava valikoima kalastustarvikkeita. Osaston puiset kalusteet ja upeat maisemakuvat muodostavat varsin houkuttelevan esillepanon. Tuotteet saadaan upeasti esiin näihin uusiin kalusteisiin.

Tämän tuoteryhmän myynti on viime vuosien aikana kasvanut melko lailla, ja nyt tuotteet on saatu selkeästi esille ja uusiakin tuotemerkkejä on tämän myötä otettu Prisman valikoimiin. Perusvalikoiman lisäksi Outdoor-osastolla on erillisiä esillepanoja kausituotteille sekä uutuuksille. Osastolla on myös paljon tuotteita retkeilyyn ja kalastukseen; telttoja, makuupusseja, vaellusrinkkoja, retkipannuja muutamia retkeilyyn liittyviä mainitaksemme. Kalastusta harrastavalle Outdoor-osastolta löytyy kalastustarvikkeet kaikenlaiseen kalastukseen, heittouistimet, uistimet, vieheet, haavit, vaa’at ja koukut.

Vastuullisuus osana osuuskauppamme arkea

Elinvoimaiset metsät ovat tärkeitä elinympäristöjä. Meille suomalaisille metsät ovat osa kansallismaisemaamme. Tiistaina 21.3 juhlistamme metsiä ja muistamme, että terveet ja hyvinvoivat metsät tuovat hyvinvointia niin maapallolle kuin meille ihmisillekin. Osuuskauppamme tekee paljon töitä ollakseen yhä vastuullisempi toimija ja tavoitteenamme on olla hiilinegatiivinen jo vuonna 2025. Kaikki käytettävä sähkö on jo nyt uusiutuvaa, pääosin tuuli- ja vesivoimalla tuotettua sähköä. Uusimme toimipaikkojamme hiilidioksidipäästöjen vähentämiseksi ja remonttien yhteydessä olemme asentaneet esimerkiksi ovelliset kylmälaitteet, ja valaistus on jo lähes kokonaan vaihdettu energiapihiin LED-valaistukseen. Täältä voit lukea enemmän vastuullisuustyöstämme.

Hyvää kansainvälistä metsäpäivää!