Hangö ABC-automatstation öppnar 1 december


Hangös nya ABC-automatstation öppnar 1 december på Esplanaden 90. Automatstationen har fyra tankställen och det finns flera olika bränslesorter. Automatstationen erbjuder enkel tankning och betalningen sker med kort eller behändigt med ABC-mobil.

1.12.2022

Ny automatstation och flera bränslesorter

Den nya ABC-automatstationen började byggas i början av september och nu är också de sista arbetena slutförda. Förutom bensin kan du även tanka Smart Diesel och brännolja på stationen.

– Vi är verkligen glada att vi äntligen kan öppna vår nya automatstation och förbättra Hangös serviceutbud. Efter två års uppehåll kan vi återigen erbjuda bränsleförsäljning till hangöborna. I framtiden kommer det också laddtjänster för elbilar på samma tomt i samband med bygget av den nya S-market, säger handelslaget Varuboden-Osla branschdirektör Laura Koistinen.

Behändigt med ABC-mobil

På automatstationen kan du betala ditt bränsle med kort och den mycket smidiga ABC-mobilen. Mobiltankning är ett enkelt och snabbt sätt att tanka din bil, och du behöver inte ens visa ditt betal- eller Bonuskort vid automaten, utan allt sköts via applikationen. Betalningen kan du enkelt sköta om inne i bilen. Kvittot på ditt köp sparas också automatiskt i applikationen.

Också andra planer för att utöka Hangös tjänster

Utöver den nya, nyöppnade ABC-stationen har Varuboden-Osla planer på att börja bygga en ny S-market nästa sommar. I planerna för nybyggnaden ingår förutom själva butikslokaliteterna för dagligvaruhandeln också andra affärslokaler. En modern laddstation för elbilar enligt ABC-konceptet planeras för parkeringsområdet.

– Vi vill erbjuda våra kunder bredare tjänster och underlätta deras bråda vardag. Vi hoppas kunna få igång byggarbetet på den nya S-marketen rätt så snabbt. Det är naturligt att bygga en laddstation för elbilar i anslutning till den nya butiken och på så sätt kan bilen laddas enkelt på samma gång kunderna är och handlar, säger Laura Koistinen.