Hangon ABC-automaattiasema avataan 1. joulukuuta


Hangon uusi ABC-automaattiasema avataan 1. joulukuuta osoitteessa Esplanaadi 90. Automaattiasemalla on neljä tankkauspistettä, ja saatavilla on useita polttonestelaatuja. Automaattiasema tarjoaa helpon tankkaamisen, ja maksu sujuu kortilla tai kätevällä ABC-mobiililla.

1.12.2022

Uusi automaattiasema ja useita polttonestelaatuja

Uuden ABC-automaattiaseman rakentaminen aloitettiin syyskuun alussa ja nyt viimeisetkin työt on saatu päätökseen. Asemalla voi bensiinin lisäksi myös tankata sekä Smart Dieseliä että polttoöljyä.

– Olemme todella iloisia, että saamme vihdoin avata uuden automaattiaseman ja parantaa Hangon palvelutarjontaa. Kahden vuoden tauon jälkeen voimme jälleen tarjota polttonestemyyntiä hankolaisille. Tulevaisuudessa myös sähköautojen latauspalvelut ovat tulossa samalle tontille uuden S-marketin rakentaminen yhteydessä, kertoo osuuskauppa Varuboden-Oslan toimialajohtaja Laura Koistinen.

Kätevästi ABC-mobiililla

Automaattiasemalla voi maksaa polttoaineensa kortilla ja erittäin kätevällä ABC-mobiililla. Mobiilitankkaus on helppo ja nopea tapa tankata autosi, eikä sinun tarvitse edes käyttää maksu- tai Bonuskorttia automaatissa, vaan kaikki hoituu sovelluksessa. Maksun voi näppäillä kätevästi autossa. Myös kuitti ostostasi tallentuu automaattisesti sovellukseen.

Muutakin suunnitteilla Hangon palveluiden lisäämiseksi

Uuden, vasta-avatun ABC-aseman lisäksi Varuboden-Oslalla on suunnitteilla aloittaa uuden S-marketin rakentaminen tulevana kesänä. Uudisrakennuksen suunnitelmissa on päivittäistavarakaupan varsinaisten myymälätilojen lisäksi myös muita liiketiloja. Pysäköintialueelle on suunnitteilla moderni ABC-konseptin mukainen latausasema sähköautoille.

– Haluamme tarjota asiakkaillemme laajemmat palvelut ja helpottaa heidän kiireistä arkeaan. Toivommekin, että saisimme uuden S-marketin rakennustyöt pikaisesti käyntiin. Uuden kaupan yhteyteen on luonnollista rakentaa sähköautojen latausasema ja näin auton lataus onnistuu hyvin kauppareissun yhteydessä, Laura Koistinen sanoo.