GoParking sköter hemtransport av mat på Varuboden-Oslas verksamhetsområde


24.3.2020

Flygplatsparkeringsföretaget GoParking sköter under undantagstillståndet beställning, plockning och hemleverans av mat på hela Varuboden-Oslas verksamhetsområde, utom Åland.

– Vi är väldigt glada över samarbetet med GoParking, säger branschdirektör Bengt Vinberg. För tillfället är det allt fler av våra kunder som vill undvika att gå till butiken. Vår egen kapacitet räcker inte till för att starta upp en helt ny verksamhet på så här kort varsel, men via detta samarbete kan vi betjäna våra kunder bra också i den mycket speciella situation vi har just nu.

Tjänsten fungerar så att kunden beställer sin mat och övriga produkter per e-post av GoParking dagen före leveransen. GoParkings personal sköter om att samla varorna och leverera dem till kunden. Om det är så att en produkt som kunden har önskat köpa inte finns i butiken, ringer GoParkings anställda upp och kommer överens med kunden om en eventuell ersättande produkt. Kunden betalar sin beställning antingen med kort eller betalningslänk i samband med leveransen eller innan varorna levereras.

Du kan skicka inköpslistan med e-post till ruoka@goparking.fi vardagar kl. 9.00-16.00, fylla i en beställningsblankett på adressen www.goparking.fi eller ringa tfn +358 600 30 30 43 (pris 0,12€/minut).

– Vi uppskattar stort samarbetet med Varuboden-Osla och vill för vår del ta väl hand om våra gemensamma kunders behov av att köpa mat och uträtta ärenden under dessa svåra tider. Vi önskar alla kunder varmt välkomna att använda vår enkla GoJelppi-tjänst, konstaterar GoParkings styrelseordförande Jesse Paananen.

Tjänsten fungerar under vardagar. Samlings- och leveranstjänsten kostar 17,90 euro (inkl. moms) för kunderna om avståndet är högst 10 km till kundens närbutik. Om avståndet är mer än 10 km debiteras ytterligare 1,20 €/km. Man kan inte beställa alkohol- och tobaksprodukter via tjänsten. Via GoParking beställda inköpen samlar ej Bonus.

Ytterligare information ger:
Jesse Paananen, styrelseordförande GoParking Oy, tfn 0400 617 436
Bengt Vinberg, branschdirektör, Handelslaget Varuboden-Osla, tfn 010 762 6637