GoParking tarjoaa ruoan kotiinkuljetusta kaikista Varuboden-Oslan myymälöistä


23.3.2020

Lentopysäköintiyritys GoParking hoitaa poikkeustilanteen aikana ruoan tilaus-, keräys- ja kotiinkuljetuspalvelun Varuboden-Oslan toimialueella paitsi Ahvenanmaalla.

– Olemme todella iloisia yhteistyöstä GoParkingin kanssa, toimialajohtaja Bengt Vinberg sanoo. Tällä hetkellä yhä useammat meidän asiakkaamme haluavat välttää kaupassa käyntiä. Oma kapasiteettimme ei riitä uuden palvelun käynnistämiseen näin nopealla aikataululla, mutta tämän yhteistyön kautta pystymme palvelemaan asiakkaitamme hyvin tänä poikkeuksellisena aikana.

Palvelu toimii niin, että asiakas tilaa ruoan ja muut tuotteemme sähköpostitse GoParkingilta edellisenä päivänä, ja GoParkingin henkilökunta hoitaa tavaroiden keräämisen ja toimituksen. Mikäli asiakkaan toivomaa tuotetta ei olisi saatavilla, GoParkingin henkilökunta soittaa asiakkaalle ja selvittää voisiko joku vastaava tuote tulla kysymykseen. Asiakas maksaa tilauksen joko kortilla tai maksulinkillä toimituksen yhteydessä tai ennen kotiin toimitusta.

Voit toimittaa ostoslistasi sähköpostila ruoka@goparking.fi arkisin klo 9.00-16.00, täyttää tilauslomakkeen osoitteessa www.goparking.fi tai soittaa GoJelppi asiointipalvelu numeroon +358 600 30 30 43 (hinta 0,12€/alkava minuutti).

– Arvostamme suuresti alkanutta yhteistyötä Varuboden-Oslan kanssa ja haluamme huolehtia hyvin yhteisten asiakkaidemme ruokahuollosta ja asiointitarpeista myös näinä vaikeina aikoina ja toivotamme kaikki asiakkaat lämpimästi tervetulleiksi käyttämään helppokäyttöistä GoJelppi-palveluamme, toteaa GoParkingin hallituksen puheenjohtaja Jesse Paananen.

Palvelu toimii arkisin. Keräys- ja kuljetuspalvelun hinta asiakkaalle on 17,90 € (sis alv), mikäli etäisyys on enintään 10 km asiakkaan lähikaupasta. Mikäli etäisyys on enemmän kuin 10 km veloitukseen lisätään 1,20 €/km. Alkoholi- ja tupakkatuotteita ei voi tilata palvelun kautta. GoParking kautta tilanut ostokset eivät kerrytä Bonusta.

 

Lisätietoja antaa:
Jesse Paananen, hallituksen puheenjohtaja GoParking Oy, puh. 0400 617436
Bengt Vinberg, toimialajohtaja, Osuuskauppa Varuboden-Osla, puh. 010 762 6637