GoParking och Varuboden-Osla utökar samarbetet


5.5.2020

GoParkings GOJELPPI-tjänst utvidgas och kommer att utöver dagligvaror också omfatta andra tjänster inom Handelslaget Varuboden-Osla såsom Borgå Sokos, Kyrkslätt Prismas samt Varuboden-Oslas trädgårds- och järnaffärers sortiment. Utöver det här börjar vi 5.5.2020 med en ny GOMUUTTO-tjänst på Varuboden-Oslas verksamhetsområde.  

Flygparkeringsföretaget GoParking utvidgar sin populära beställnings-, plocknings- och hemleveranstjänst av mat, s.k. GOJELPPI, att nu också omfatta andra produktgrupper såsom trädgårds- och järnaffärsprodukter på Varuboden-Oslas verksamhetsområde. Kunderna kan nu beställa de produkter de önskar från Varuboden-Oslas trädgårdsaffärer, från S-Rauta i Hangö och Sokos i Borgå. Dessutom startar vid sidan av GOJELPPI på kundernas önskan också en flyttjänst som går under namnet GOMUUTTO.

– I offentligheten har mataffärernas webbaffärer ofta klandrats för sina långa leveranstider, men GOJELPPIS servicelöfte om att alltid leverera matvaror genast följande vardag uppmuntrade oss att utvidga hemleveranstjänsten också till järnaffärs- och trädgårdsprodukter samt hela det breda produktsortimentet i vårt Sokos-varuhus i Borgå, säger branschdirektör Bengt Vinberg. Allt fler av våra kunder vill undvika att gå i affärer och handla, och vi har tack vare samarbetet med GOJELPPI kunnat betjäna våra kunder effektivt och bra också under denna exceptionella tid.

Tjänsten fungerar så att kunden beställer matvaror och våra andra varor per e-post från GoParking dagen innan och GoParkings personal plockar varorna och levererar dem följande vardag. I det fall att någon produkt inte finns, ringer GoParkings personal upp kunden och tar reda på om det finns någon ersättande produkt hen vill ha. Kunden betalar beställningen med kort eller kontaktlöst med en betalningslänk i samband med leveransen eller före hemleveransen.

– Samarbetet med Varuboden-Osla har ända sedan början fungerat effektivt och eftersom vi i allt högre grad vill sköta våra gemensamma kunders matförsörjning och andra anskaffningsbehov, beslutade vi att utvidga vårt urval av tjänster, konstaterar GoParkings styrelseordförande Jesse Paananen.

Tjänsten fungerar på vardagar. Priset för insamlings- och hemleveranstjänsten är 17,90 € (inkl. moms.), om avståndet är högst 5 km från kundens närbutik. I det fall att avståndet är mer än 5 km tillkommer 1,20 €/km. I GOJELPPI-tjänsten får Varuboden-Oslas kunder alltid en prisförmån på 2 procent på sina inköp och i GOMUUTTO-tjänsten en kundlojalitetsrabatt som är 10 procent på flyttjänstens slutsumma. Invigningspriset är 69 €/timme (inkl. moms) på alla GOMUUTTO-tjänster som görs eller beställs under maj. I priset ingår transport, flyttlådor och två flyttarbetare.

Tilläggsinformation ger:

Jesse Paananen, styrelseordförande GoParking Oy, tfn 0400 617436

Bengt Vinberg, branschdirektör, Handelslaget Varuboden-Osla, tfn 010 762 6637