GoParkingin ja Varuboden-Oslan yhteistyö laajenee


5.5.2020

GoParkingin GOJELPPI -palvelu laajenee kattamaan päivittäistavaroiden lisäksi myös muut Osuuskauppa Varuboden-Oslan palvelut, kuten Porvoon Sokoksen, Kirkkonummen Prisman sekä Varuboden-Oslan puutarha- ja rautakauppojen valikoimat. Lisäksi uutena palveluna aloitamme 5.5.2020 GOMUUTTO-palvelun Varuboden-Oslan toimialueella.

Lentopysäköintiyritys GoParking laajentaa huhtikuun aikana suosituksi tullutta ruoan tilaus-, keräys- ja kotiinkuljetuspalvelu GOJELPPIÄ kattamaan myös muut Varuboden-Oslan toimialueen tuoteryhmät, kuten puutarha- ja rautakauppatuotteet. Asiakkaat voivat siten tilata haluamiaan tuotteita Osuuskauppa Varuboden-Oslan puutarhamyymälöistä, Hangon S-Raudasta ja Porvoon Sokokselta. Lisäksi GOJELPIN oheen avautuu asiakkaiden toivomuksesta GOMUUTTO-palvelu.

– Ruokakauppojen nettikauppoja on usein moitittu julkisuudessa pitkistä toimitusajoista, mutta GOJELPIN palvelulupaus toimittaa ruoat aina seuraavana arkipäivänä rohkaisi meitä laajentamaan kotiinkuljetuspalvelun myös rauta- ja puutarhatuotteisiin sekä koko Porvoon Sokos tavaratalomme laajaan tuotevalikoimaan, Vauboden-Oslan toimialajohtaja Bengt Vinberg sanoo. Yhä useammat meidän asiakkaistamme haluavat välttää kaupassakäyntiä, ja olemme voineet GOJELPPI-yhteistyön avulla palvella asiakkaitamme tehokkaasti ja hyvin myös tänä poikkeuksellisena aikana.

Palvelu toimii niin, että asiakas tilaa ruoan ja muut tuotteemme sähköpostitse GoParkingilta edellisenä päivänä ja GoParkingin henkilökunta hoitaa tavaroiden keräämisen ja toimituksen seuraavana arkipäivänä. Mikäli asiakkaan toivomaa tuotetta ei olisi saatavilla, GoParkingin henkilökunta soittaa asiakkaalle ja selvittää, voisiko joku vastaava tuote tulla kysymykseen. Asiakas maksaa tilauksen joko kortilla tai kontaktivapaasti maksulinkillä toimituksen yhteydessä tai ennen kotiin toimitusta.

– Yhteistyö Varuboden-Oslan kanssa on ollut alusta asti tehokkaasti toimivaa ja koska haluamme huolehtia yhä laajemmin yhteisten asiakkaidemme ruokahuollosta ja muista hankintatarpeista, päätimme laajentaa palveluvalikoimaamme, toteaa GoParkingin hallituksen puheenjohtaja Jesse Paananen.

Palvelu toimii arkisin. Keräys- ja kuljetuspalvelun hinta asiakkaalle on 17,90 € (sis. alv), mikäli etäisyys on enintään 5 km asiakkaan lähikaupasta. Mikäli etäisyys on enemmän kuin 5 km veloitukseen lisätään 1,20 €/km. GOJELPPI -palvelussa Varuboden-Oslan asiakkaat saavat ostoksistaan aina 2 %:n hintaedun ja GOMUUTTO-palvelussa 10 % asiakasuskollisuusalennuksen muuttopalvelun loppusummasta. Avajaishinta on 69 €/tunti (sis. alv) kaikista toukokuun aikana toteutuneista tai tilatuista GOMUUTTO-palveluista. Palvelun hinta kattaa kuljetuksen, tarvittavat muuttolaatikot sekä kaksi muuttomiestä.

Lisätietoja antaa:

Jesse Paananen, hallituksen puheenjohtaja GoParking Oy, puh. 0400 617436

Bengt Vinberg, toimialajohtaja, Osuuskauppa Varuboden-Osla, puh. 010 762 6637