GoParking levererar julmaten hem till er


11.12.2020

Handelslaget Varuboden-Osla och flygparkeringsföretaget GoParking började i mars, nästan genast efter att coronaepidemin hade brutit ut, sitt samarbete. GoParking erbjuder beställning, plockning och hemleverans av mat på hela Varuboden-Oslas verksamhetsområde, utom Åland.

Nu under jul när coronaepidemin övergått till spridningsfasen, uppbärs ingen avgift för GoParkings plocknings- och transporttjänst om transportsträckan till Varuboden-Oslas butik är under 10 km.

– I år kommer julen att vara på många sätt exceptionell eftersom myndigheterna rekommenderar att alla stannar hemma och firar jul med endast de närmaste och undviker att resa, konstaterar Varuboden-Oslas branschdirektör inom markethandeln, Bengt Vinberg. Myndigheterna uppmanar att undvika brådska och trängsel och med det samarbete vi gör med GoParking, kan vi erbjuda alla våra kunder en möjlighet att beställa julmaten hem till dörren.

– Samarbetet med Varuboden-Osla har hela tiden fungerat utmärkt och vi har fått en trevlig kundkrets som hela tiden ökar och som det har varit trevligt att kunna betjäna under dessa utmanande tider, konstaterar GoParkings styrelseordförande, Jesse Partanen.

Tjänsten fungerar så att kunden beställer sin mat och övriga produkter per e-post av GoParking dagen före leveransen. GoParkings personal sköter om att samla varorna och leverera dem till kunden följande vardag. Om det är så att en produkt som kunden har önskat köpa inte finns i butiken, ringer GoParkings anställda upp och kommer överens med kunden om en eventuell ersättande produkt. Kunden betalar sin beställning antingen med kort eller kontaktlöst med en betalningslänk i samband med leveransen eller innan varorna levereras. Tilläggsinformation om tjänsten och leveransvillkor finns på adressen www.gojelppi.fi.

 

Ytterligare information:

Bengt Vinberg, branschdirektör, Varuboden-Osla, tfn 010 762 6637

Jesse Paananen, styrelseordförande, GoParking, tfn 0400 617 436