Jouluruoat kotiovelle GoParkingin avulla


11.12.2020

Osuuskauppa Varuboden-Osla ja lentopysäköintiyritys GoParking aloittivat maaliskuussa melkein heti koronaepidemian puhkeamisen jälkeen yhteistyön, jossa GoParking tarjoaa ruoan tilaus-, keräily- ja kotiinkuljetuspalvelun koko Varuboden-Oslan toimialueella paitsi Ahvenanmaalla.

Nyt joulun alla Uudenmaan siirryttyä koronaepidemian leviämisvaiheeseen, GoParkingin keräily- ja kuljetuspalvelusta ei veloiteta maksua ollenkaan, mikäli matka Varuboden-Oslan myymälään on alle 10 km.

– Tänä vuonna joulu tulee olemaan monin tavoin poikkeuksellinen, kun viranomaiset kehottavat viettämään joulua kotona läheisimpien kanssa ja välttää matkustamista, Varuboden-Oslan marketkaupan toimialajohtaja Bengt Vinberg toteaa. Viranomaiset kehottavat myös välttämään kiirettä ja tungosta, ja GoParkingin kanssa tehtävän yhteistyön kautta pystymme tarjoamaan kaikille asiakkaillemme mahdollisuuden tilata joulun ruoat suoraan kotiovelle.

–  Yhteistyö Varuboden Oslan kanssa on toiminut koko ajan erinomaisesti, ja meille on muodostunut miellyttävä koko ajan kasvava asiakaskunta, joita on ollut ilo palvella näinä haastavina aikoina toteaa GoParkingin hallituksen puheenjohtaja Jesse Paananen.

GoParkingin palvelu toimii niin, että asiakas tilaa ruoan ja muut tuotteemme sähköpostitse GoParkingilta edellisenä päivänä ja GoParkingin henkilökunta hoitaa tavaroiden keräämisen ja toimituksen seuraavana arkipäivänä. Mikäli asiakkaan toivomaa tuotetta ei olisi saatavilla, GoParkingin henkilökunta soittaa asiakkaalle ja selvittää, voisiko joku vastaava tuote tulla kysymykseen. Asiakas maksaa tilauksen joko kortilla tai kontaktivapaasti maksulinkillä toimituksen yhteydessä tai ennen kotiin toimitusta. Lisätietoja palvelusta ja toimitusehdoista löytyy osoitteesta www.gojelppi.fi.

 

Lisätietoja:

Bengt Vinberg, toimialajohtaja, Varuboden-Osla, puh. 010 762 6637

Jesse Paananen, hallituksen puheenjohtaja, GoParking, puh. 0400 617 436