Förnyade S-market Veikkola invigs torsdag 3 november


Renoveringen av vårt handelslags S-market Veikkola är på slutrakan och den förnyade butiken firar invigning 3 november. Renoveringen har tagit några månader och butiken har fått ett nytt fräscht utseende, nya hyllor och med renoveringen har vi också strävat efter miljömässiga fördelar. Butiken har bland annat fått nya energieffektiva kylar och frysar och belysningen har ändrats till modern LED-belysning. Produktutbudet kommer också att utvidgas i och med den förnyade butiken.

2.11.2022

Förnyad butiksmiljö och hållbara lösningar

Under renoveringen har butiksmiljön uppdaterats genom att måla väggar och förnya alla hyllor. Butiksmiljö har fått ett fräscht och snyggt utseende. Med renoveringen ville man få butikens lokaliteter rymligare och göra det smidigare för kunderna att handla. Förutom ett fräscht och stiligt utseende och mångsidigare tjänster har vi också med S-market Veikkolas renovering strävat efter miljömässiga fördelar.  Hela butikens belysning har ersatts med modern LED-belysning. Kyldiskarna är uppdaterade till moderna med dörrar och är nu miljövänligare. De representerar senaste teknologi och användarergonomi.

I och med förnyelsen får de kunder som använder bil också fler tjänster i S-market Veikkola, när det på butikens parkeringsområde öppnades en laddningsstation för elbilar. På laddningsstationen finns två laddningspunkter med en maximal effekt på 22 kW.

Bredare produktutbud och nyheter

I fjol gjordes det en kundenkät till invånarna i närområdet och den gav mycket värdefull information om vilka saker i butiken som behöver uppdateras och i vilka produktgrupper kunderna önskar få ett bredare sortiment. I och med renoveringen har S-market Veikkolas tjänsteutbud utökats. Den nyrenoverade butiken har till exempel en förnyad dryckesavdelning och en bake off-avdelning. Serviceutbudet kompletteras också med en juicemaskin och en ananasmaskin.

– Vi har försökt att svara på våra kunders önskemål och hoppas att de också hittar många nyheter och tjänster som underlättar vardagen i vår nyrenoverade butik. Vi vill göra det ännu enklare för våra kunder att handla hos oss och erbjuda nya typer av tjänster, säger enhetschef Mirva Pikkarainen.

 

Vi firar invigningen av den förnyade butiken3.11–6.11 med olika produkterbjudanden. 

 

Här hittar du S-market Veikkolas invigningserbjudanden.