Uudistettu S-market Veikkola viettää avajaisiaan torstaina 3. marraskuuta


Osuuskauppamme S-market Veikkolan remontti on loppusuoralla ja uudistuneen kaupan avajaisia vietetään 3. marraskuuta. Remonttia on kestänyt muutaman kuukauden ja kauppa on saanut uuden raikkaan ilmeen, uudet hyllyt ja remontilla on tavoiteltu myös ympäristöhyötyjä. Myymälä on saanut mm. uudet energiatehokkaat kylmäkalusteet ja valaistus on vaihdettu nykyaikaiseen led-valaistukseen. Myös tuotetarjonta laajenee uudistuksen myötä.

2.11.2022

Uudistunut myymälämiljöö ja vastuullisia ratkaisuja

Remontin ajan on kaupan miljöötä päivitetty maalaamalla seiniä ja uusimalla kaikki hyllyt. Myymälämiljöö on saanut raikkaan ja tyylikkään ulkoasun. Uudistuksella on haluttu tehdä kaupan tiloista avarammat ja asiakkaita paremmin palvelevat. Raikkaan tyylikkään ulkoasun ja monipuolisempien palveluiden lisäksi S-market Veikkolan uudistuksella on tavoiteltu myös ympäristöhyötyjä.  Koko kaupan valaistus on uusittu nykyaikaiseen led-valaistukseen. Kylmäkalusteet on päivitetty nykyaikaisiin ovellisiin kalusteisiin, jolloin ne ovat ympäristöystävällisempiä. Ne edustavat viimeisintä teknologiaa ja käyttöergonomiaa.

Uudistuksen myötä S-market Veikkolan autoileville asiakkaille tulee myös lisää palveluita, kun joulukuussa myymälän parkkipaikalle avataan sähköautojen latausasema. Latausasemalta löytyy kaksi latauspistettä, joissa maksimiteho on 22 kW.

Laajempi tuotetarjonta ja uutuuksia

Viime vuoden puolella lähialueen asukkaille tehtiin asiakaskysely, jonka avulla saatiin paljon arvokasta tietoa siitä, mitkä asiat kaupassa kaipaavat päivitystä ja mihin tuoteryhmiin toivottiin laajempaa valikoimaa. Remontin myötä S-market Veikkolan palveluvalikoima on laajentunut. Uudistetussa myymälässä on esimerkiksi uudistettu juomaosasto ja paistopiste. Palvelutarjonta laajenee myös mehukoneen ja ananaskoneen myötä.

– Olemme pyrkineet vastaamaan asiakkaidemme toiveisiin ja toivomme, että hekin löytävät paljon uutuuksia ja arkea helpottavia palveluja uudistetusta kaupastamme. Haluamme tehdä asioinnin asiakkaillemme vieläkin helpommaksi ja tuoda uudenlaisia palveluita tarjolle, kertoo toimipaikkapäällikkö Mirva Pikkarainen.

 

Uudistetun kaupan avajaisia vietetään 3.11.–6.11. erilaisin tuotetarjouksin. 

 

 

Täältä löydät S-market Veikkolan avajaistarjoukset.