Färsk handgjord sushi i S-market Näse


23.7.2020

På fredag 24.7 öppnar en ny Sushi Daily-sushikiosk i S-market Näse i Borgå, vilket garanterar att Borgåborna dagligen får högklassig och färsk sushi. Sushi Daily erbjuder sushi som tillretts enligt japanska sushimästares hemliga recept. Sushin tillreds på plats för hand så att kunderna kan se det och är alltid färsk.

– Alla de produkter som säljs i sushikiosken är tillredda samma dag, berättar Richard Sumelius vid Sushi Daily. Vi tillreder sushin från hel färsk fisk och använder vår egen risblandning med både lång- och kortkornigt ris. Eftersom sushin görs för hand, är de luftiga och lätta.

S-gruppen inledde samarbetet med Sushi Daily förra hösten, och samarbetet har startat bra. Hittills har Sushi Daily-kioskerna främst funnits i huvudstadsregionen, och nu står Kyrkslätt i tur. Alla de kiosker som hittills har öppnats har varit populära, och etableringen av Sushi Daily i Finland har överträffat alla förväntningar.

– Våra sushikiosker har gått bättre än vi vågade hoppas, säger Richard Sumelius. Kunderna har särskilt berömt den höga kvaliteten – vår sushi hör inte till de förmånligaste, men det märks både i smaken och kvaliteten.

I S-market Näse ser man fram emot att Sushi Daily öppnas.

– Sushi är just nu mångas favoritmat, och vi är verkligen glada över att vi på det här sättet kan bredda vårt utbud med högklassiga produkter, säger butikschef Jan Jansson.

Sushi Dailys kiosk finns i närheten av Mattorget och salladsbaren. Av Varuboden-Oslas affärer står S-market Näse som följande i tur att få sin egen sushikiosk i slutet av juli.