Tuoretta, käsintehtyä sushia S-market Näsistä


23.7.2020

Perjantaina 24.7. S-market Näsiin avataan Sushi Daily -sushikioski, joka takaa sen, että porvoolaisille on päivittäin tarjoilla laadukasta ja tuoretta sushia. Sushi Daily tarjoaa japanilaisten sushimestareiden salaisten reseptien mukaan valmistettua sushia. Sushit valmistetaan paikan päällä käsityönä, asiakkaiden silmien edessä ja on aina tuoretta.

– Kaikki sushikioskissa myytävät tuotteet on valmistettu samana päivän, Richard Sumelius Sushi Dailystä kertoo. Valmistamme sushit aina kokonaisesta tuoreesta kalasta, ja käytämme omaa riisisekoitustamme, jossa on sekä pitkä- että lyhytjyväistä riisiä. Koska sushit tehdään käsin, ne ovat ilmavia ja kevyitä.

S-ryhmä aloitti yhteistyön Sushi Dailyn kanssa viime syksynä, ja yhteistyö on lähtenyt hyvin käyntiin. Sushi Daily -kioskeja on tähän mennessä ollut lähinnä pääkaupunkisedulla, ja nyt on Porvoon vuoro. Kaikki tähän mennessä avatut kioskit ovat olleet hyvin suosittuja, ja Sushi Dailyn rantautuminen Suomeen on ylittänyt kaikki odotukset.

– Sushikioskimme ovat menestyneet paremmin kuin uskalsimme toivoa, Richard Sumelius sanoo. Asiakkaat ovat erityisesti kiittäneet hyvästä laadusta – sushimme eivät ole edullisimmasta päästä, mutta sen myös huomaa maussa ja laadussa.

S-marketissa Sushi Dailyn avautumista odotetaan innolla.

– Sushi on tällä hetkellä monen suosikkiruoka, ja olemme todella iloisia, että voimme tällä tavalla laajentaa tarjontaamme korkealaatuisilla tuotteilla, myymäläpäällikkö Jan Jansson sanoo.

Sushi Dailyn kioski löytyy Ruokatorin ja salaattibaarin läheisyydestä. Osuuskauppa Varuboden-Oslan myymlälöistä myös Kirkkonummen Prismaan avattiin Sushi Dailyn sushikioski heinäkuun alussa.