Färsk handgjord sushi i Prisma Kyrkslätt


30.6.2020

På torsdag öppnar en ny Sushi Daily-sushikiosk i Kyrkslätts Prisma, vilket garanterar att Kyrkslättsborna dagligen får högklassig och färsk sushi. Sushi Daily erbjuder sushi som tillretts enligt japanska sushimästares hemliga recept. Sushin tillreds på plats för hand så att kunderna kan se det och är alltid färsk.

– Alla de produkter som säljs i sushikiosken är tillredda samma dag, berättar Richard Sumelius vid Sushi Daily. Vi tillreder sushin från hel färsk fisk och använder vår egen risblandning med både lång- och kortkornigt ris. Eftersom sushin görs för hand, är de luftiga och lätta.

S-gruppen inledde samarbetet med Sushi Daily förra hösten, och samarbetet har startat bra. Hittills har Sushi Daily-kioskerna främst funnits i huvudstadsregionen, och nu står Kyrkslätt i tur. Alla de kiosker som hittills har öppnats har varit populära, och etableringen av Sushi Daily i Finland har överträffat alla förväntningar.

– Våra sushikiosker har gått bättre än vi vågade hoppas, säger Richard Sumelius. Kunderna har särskilt berömt den höga kvaliteten – vår sushi hör inte till de förmånligaste, men det märks både i smaken och kvaliteten.

I Prisma ser man fram emot att Sushi Daily öppnas.

– Sushi är just nu mångas favoritmat, och vi är verkligen glada över att vi på det här sättet kan bredda vårt utbud med högklassiga produkter, säger Prisma-direktören Jan Lundmark.

Sushi Dailys kiosk öppnas torsdag 2.7.2020 och finns i närheten av Mattorget och frukt- och grönsaksavdelningen. Av Varuboden-Oslas affärer står S-market Näse som följande i tur att få sin egen sushikiosk i slutet av juli.