Tuoretta, käsintehtyä sushia Kirkkonummen Prismasta


30.6.2020

Torstaina Kirkkonummen Prismaan avataan Sushi Daily -sushikioski, joka takaa sen, että kirkkonummelaisille on päivittäin tarjoilla laadukasta ja tuoretta sushia. Sushi Daily tarjoaa japanilaisten sushimestareiden salaisten reseptien mukaan valmistettua sushia. Sushit valmistetaan paikan päällä käsityönä, asiakkaiden silmien edessä ja on aina tuoretta.

– Kaikki sushikioskissa myytävät tuotteet on valmistettu samana päivän, Richard Sumelius Sushi Dailystä kertoo. Valmistamme sushit aina kokonaisesta tuoreesta kalasta, ja käytämme omaa riisisekoitustamme, jossa on sekä pitkä- että lyhytjyväistä riisiä. Koska sushit tehdään käsin, ne ovat ilmavia ja kevyitä.

S-ryhmä aloitti yhteistyön Sushi Dailyn kanssa viime syksynä, ja yhteistyö on lähtenyt hyvin käyntiin. Sushi Daily -kioskeja on tähän mennessä ollut lähinnä pääkaupunkisedulla, ja nyt on Kirkkonummen vuoro. Kaikki tähän mennessä avatut kioskit ovat olleet hyvin suosittuja, ja Sushi Dailyn rantautuminen Suomeen on ylittänyt kaikki odotukset.

– Sushikioskimme ovat menestyneet paremmin kuin uskalsimme toivoa, Richard Sumelius sanoo. Asiakkaat ovat erityisesti kiittäneet hyvästä laadusta – sushimme eivät ole edullisimmasta päästä, mutta sen myös huomaa maussa ja laadussa.

Prismassa Sushi Dailyn avautumista odotetaan innolla.

– Sushi on tällä hetkellä monen suosikkiruoka, ja olemme todella iloisia, että voimme tällä tavalla laajentaa tarjontaamme korkealaatuisilla tuotteilla, Prisma-johtaja Jan Lundmark sanoo.

Sushi Dailyn kioski avataan torstaina 2.7.2020, ja se löytyy Ruokatorin ja hevi-osaston läheisyydestä. Osuuskauppa Varuboden-Oslan myymlälöistä myös S-market Näsiin tulee Sushi Dailyn sushikioski heinäkuun lopulla.