Fantastiska erbjudanden inför jul för ägarkunderna i Varuboden-Oslas julkalender


I fjol var vårt handelslags julkalender på våra sociala medier mycket populär och bakom luckorna dolde sig produkterbjudanden och fantastiska tävlingar. Julkalendern får i år fortsättning och det utlovas igen erbjudanden, tävlingar och överraskningar inför jul. Kalendern publiceras i S-mobil och på Varuboden-Oslas Facebook- och Instagram-sidor. Vi vill med kalendern tacka våra ägarkunder för det gångna året.

27.11.2021

Nu kan ägarkunderna i vårt handelslag börja advent och julförberedelser med vår julkalender. Bakom varje lucka döljer det sig erbjudanden till våra olika enheter.  Vi har inte heller glömt spännande tävlingar, och vi har också plockat in några små överraskningar. Dessutom bjuder kalendern på tips för julförberedelser och julstämning från våra enheter.

Julkalenderns luckor öppnas varje dag i S-mobil och på vårt handelslags Facebook- och Instagram-sida ända fram till 24.12. Senast nu lönar det sig att följa med sin egen S-mobil varje dag och också följa med Varuboden-Oslas Facebook– och Instagram-sida. Det utlovas nämligen en extraordinär julkalender, som det inte lönar sig att missa. Nedräkningen har redan börjat och Varuboden-Oslas julkalender startar på onsdag 1 december.

 

Är du ännu inte Varuboden-Oslas ägarkund? Här kan du ansluta dig till ägarkund i vårt handelslag

Här kan du behändigt ladda ner S-mobilen

Ladda från App store

Ladda från Google Play