Varuboden-Oslan joulukalenteri saa jatkoa – viime vuoden suuren suosion siivittämänä osuuskauppa haluaa taas muistaa asiakasomistajiaan mahtavin joulunodotustarjouksin


Viime vuonna osuuskauppamme joulukalenteri somessa oli todella suosittu ja kalenteriluukuista löytyi tuotetarjouksia ja mahtavia kilpailuja. Joulukalenteri saa tänä vuonna jatkoa ja luvassa on jäälleen joulunajan tarjouksia, kilpailuja ja yllätyksiä. Kalenteri julkaistaan Varuboden-Oslan Facebook-sivulla ja S-mobiilissa. Haluamme kalenterin myötä kiittää asiakasomistajiamme kuluneesta vuodesta.

27.11.2021

Nyt osuuskauppamme asiakasomistajat voivat aloittaa joulun odotuksen ja jouluvalmistelut joulukalenterimme myötä. Jokaisesta luukusta aina jouluaattoon asti löytyy tarjouksia meidän eri yksikköihimme. Emme ole myöskään unohtaneet jännittäviä kilpailuja ja mukaan olemme ripotelleet pieniä yllätyksiä. Näiden mahtavien juttujen lisäksi kalenterista löytyy vinkkejä joulun valmisteluihin ja yksiköidemme joulutunnelmia.

Joulukalenterin luukku avautuu osuuskauppamme Facebook-sivulla ja S-mobiilissa joka päivä 24.12. saakka. Nyt viimeistään kannattaa ottaa Varuboden-Oslan Facebook-sivu seurantaan ja tarkkailla omaa S-mobiilia päivittäin. Luvassa on nimittäin huikea joulukalenteri, jota ei kannata ohittaa. Lähtölaskenta on jo alkanut ja Varuboden-Oslan joulukalenteri starttaa keskiviikkona 1. joulukuuta.

 

Etkö vielä ole Varuboden-Oslan asiakasomistaja? Täältä voit liittyä osuuskauppamme asiakasomistajaksi.

Täältä saat kätevästi ladattua S-mobiilin:

Lataa App storesta

Lataa Google Playsta