Nya Amarillo Borgå öppnar på fredag


Fredagen den 15 mars öppnar handelslaget Varuboden-Osla en ny Amarillo-restaurang i gamla stan i Borgå. Dörrarna öppnas klockan 16 och under öppningskvällen bjuds det på fina erbjudanden, ett lyckohjul och livemusik när Sarina Kettunen Trio från Borgå intar scenen. De första 50 kunderna får en Amarillo-hink, och under den första veckan kan kunderna delta i en utlottning där man kan vinna bland annat en Jopo-cykel och en tv.

14.3.2024

Amarillo-restaurangen öppnas intill Krämaretorget i den tidigare restaurangen Ones lokaler.

– Vi är mycket glada över att kunna öppna nya Amarillo i Borgå. Vi tror att restaurangen blir ett efterlängtat alternativ för Borgåborna och en intressant restaurangdestination för dem som besöker Borgå, säger branschdirektör Laura Koistinen på Varuboden-Osla. Amarillo är känt för sina delikata hamburgare, texmexrätter och fräscha drycker.

Under de senaste åren har restaurangernas roll i människors liv blivit mer betydelsefull, och utöver att äta går folk på restaurang särskilt för att njuta av trevlig samvaro. Samtidigt har förväntningarna på restaurangernas utbud och stämning ökat. Förutom god mat har restaurangerna i uppgift att erbjuda underhållning och att pigga upp i vardagen.

– Vår förhoppning är att Amarillo ska bli ett gemensamt vardagsrum för Borgåborna, ett ställe därman kan titta in med arbetskompisarna efter jobbet eller tillbringa kvällen med partnern, familjeneller kompisgänget, beskriver Laura Koistinen. Amarillo har en avslappnad atmosfär med mat och dryck för alla smaker.

På Amarillo kan du chilla och njuta

Amarillo utmärker sig på restaurangmarknaden som en mångsidig plats att trivas på. Amarillo-restaurangernas miljö har fått ett ansiktslyft under de senaste åren. Den generösa menyn med mexikanska snacks är utformad så att även ett större sällskap kan sätta ihop ett varierat urval av alternativ att dela på. Många väljer Amarillo för dess hamburgare, och den klassiska Amarillo Big Burger är en av kedjans storsäljare. Det finns också veganska rätter på menyn.

Lätt att beställa digitalt

I Borgå Amarillo kan kunderna bekanta sig med menyn och beställa mat och dryck även digitalt.

– Genom att läsa av QR-koden får kunden fram alla rätter på menyn med bilder. Digital beställning underlättar och snabbar upp besöket på många sätt. Kunden kan utforska olika alternativ i lugn och ro och göra sin beställning så snart hen har fattat sitt beslut. Man behöver inte heller stå i kö för att beställa mer, berättar branschdirektör Laura Koistinen.

 

Bekanta dig med menyn: raflaamo.fi/amarillo-borgå