Uusi Amarillo Porvoo avataan perjantaina


Osuuskauppa Varuboden-Osla avaa uuden Amarillo-ravintolan Porvoon vanhaan kaupunkiin perjantaina 15.3. Ovet avataan klo 16 ja avajaisiltana luvassa hyviä tarjouksia, onnenpyörän pyörittämistä ja live-musiikkia, kun lavalle astuu porvoolainen Sarina Kettunen Trio. Ensimmäiset 50 asiakasta saavat Amarillo-ämpärin, ja ensimmäisen viikon aikana asiakkaat voivat osallistua arvontaan, jossa palkintona on mm. Jopo-pyörä ja taulu-tv.

14.3.2024

Amarillo-ravintola avataan Rihkamatorin kupeeseen entisen ravintola Onen tiloihin.

– Olemme iloisia saadessamme avata uuden Amarillon Porvooseen. Uskomme, että se tuo kaivatun vaihtoehdon porvoolaisille ja tarjoaa myös mielenkiintoisen ravintolakohteen Porvooseen matkaaville, sanoo toimialajohtaja Laura Koistinen Varuboden-Oslasta. Amarillo on tunnettu sekäherkullisista hampurilaisistaan, tex-mex-ruoastaan sekä raikkaista drinkeistään.

Viime vuosina ravintoloiden rooli ihmisten elämässä on tullut merkityksellisemmäksi, ja ruokailun ohella niihin tullaan nauttimaan erityisesti iloisesta yhdessäolosta. Samalla odotukset ravintoloiden tarjoamalle ja tunnelmalle ovat kasvaneet. Ravintolan tehtävänä on hyvän ruoan lisäksi tarjota viihdykettä ja arjen piristystä.

– Toiveenamme on, että Amarillosta tulee porvoolaisten yhteinen olohuone, jonne voi pistäytyä töitten jälkeen työkavereiden kanssa tai tulla istumaan iltaa, vaikka puolison, perheen taikaveriporukan kanssa, Laura Koistinen kuvailee. Amarillossa on rento tunnelma, ja ruokaa ja juomaa löytyy joka makuun.

Amarillo tarjoaa rillottelua

Amarillo erottautuu ravintolamarkkinassa monipuolisena viihtymisen paikkana. Amarillo-ravintoloiden miljöötä on uudistettu viimeisten vuosien aikana. Runsas meksikolainen snacks-menuon suunniteltu siten, että suurempikin seurue voi koota monipuolisista vaihtoehdoista kattauksen yhdessä jaettavaksi. Moni valitsee Amarillon burgereiden vuoksi, ja klassikoksi noussut Amarillo Big Burger onkin ravintolaketjun myydyimpiä annoksia. Listalla on myös vegaanisia annoksia.

Digitaalisuus helpottaa asiointia

Porvoon Amarillossa asiakkailla on mahdollisuus tutustua menuun sekä tilata annokset ja juomat myös digitaalisesti.

– QR-koodin skannaamalla saa näkyviin ruokalistan kaikki annokset kuvineen. Digitaalinen tilausmahdollisuus helpottaa ja nopeuttaa asiointia monella tapaa. Asiakas voi rauhassa tutkia eri vaihtoehtoja ja tehdä tilauksensa heti, kun on päätöksensä tehnyt. Myös lisätilauksia on vaivatonta tehdä jonottamatta, kertoo Varuboden-Oslan toimialajohtaja Laura Koistinen.

Tutustu ruokalistaan: raflaamo.fi/amarillo-porvoo