Efterlängtade Amarillo återvänder till Borgå


Den efterlängtade Amarillo återvänder till Borgå när handelslaget Varoboden-Osla öppnar en Amarillo-restaurang enligt det senaste konceptet vid Krämaretorget i Borgå. Restau-rangen kommer att ligga i samma lokaler som den nuvarande restaurangen ONE som stängs 8.2 för renovering. Den nya nya Amarillo-restaurangen öppnar i mitten av mars.

6.2.2024

Under de senaste åren har restaurangernas roll i människors liv blivit mer betydelsefull, och utöver att äta går folk på restaurang särskilt för att njuta av trevlig samvaro. Samtidigt har förväntningarna på restaurangernas utbud och stämning ökat. Förutom god mat har restaurangerna i uppgift att erbjuda underhållning och uppiggning i vardagen.

Amarillo betyder fest

Amarillo utmärker sig på restaurangmarknaden som en mångsidig plats att trivas på. Amarillo-restaurangernas miljö har fått ett ansiktslyft under de senaste åren. Den generösa menyn med mexikanska snacks är utformad så att även ett större sällskap kan sätta ihop ett varierat urval av alternativ att dela på. Många väljer Amarillo för dess hamburgare, och den klassiska Amarillo Big Burger är en av kedjans storsäljare. Det finns också veganska rätter på menyn.

Barerna i Amarillo är kända för sina cocktails. Signature Cocktails finns att få också som alkoholfria mocktails. Det är lätt att välja sin favorit bland ölsorterna, och det finns även alkoholfria alternativ.

Lätt att beställa digitalt

I Borgå Amarillo kan kunderna bekanta sig med menyn och beställa mat och dryck även digitalt.

– Genom att läsa av QR-koden får kunden fram alla rätter på menyn med bilder. Digital beställning underlättar och snabbar upp besöket särskilt då kunden inte har möjlighet att stanna kvar en längre tid, säger Laura Koistinen, branschdirektör på Varuboden-Osla.

– Vi är mycket glada över att kunna öppna nya Amarillo i Borgå. Vi tror att restaurangen fyller en lucka i restaurangutbudet och bidrar med ett intressant alternativ för både lokalinvånarna och turister.