Odotettu Amarillo tekee paluun Porvooseen


Kauan odotettu Amarillo palaa Porvooseen, kun Osuuskauppa Varoboden-Osla avaa uu-simman konseptin mukaisen Amarillo-ravintolan Porvoon Rihkamatorille. Ravintola tulee nykyisen ravintola ONEn tiloihin, joka suljetaan 8.2. alkaen remonttia varten. Uusi Amarillo-ravintola avataan maaliskuun puolessa välissä.

6.2.2024

Viime vuosina ravintoloiden rooli ihmisten elämässä on tullut merkityksellisemmäksi, ja ruokailun ohella niihin tullaan nauttimaan erityisesti iloisesta yhdessäolosta. Samalla odotukset ravintoloiden tarjoamalle ja tunnelmalle ovat kasvaneet. Ravintolan tehtävänä on hyvän ruoan lisäksi tarjota viihdykettä ja arjen piristystä.

Amarillo tarjoaa rillottelua

Amarillo erottautuu ravintolamarkkinassa monipuolisena viihtymisen paikkana. Amarillo-ravintoloiden miljöötä on uudistettu viimeisten vuosien aikana. Runsas meksikolainen snacks-menu on suunniteltu siten, että suurempikin seurue voi koota monipuolisista vaihtoehdoista kattauksen yhdessä jaettavaksi. Moni valitsee Amarillon burgereiden vuoksi, ja klassikoksi noussut Amarillo Big Burger onkin ravintolaketjun myydyimpiä annoksia. Listalla on myös vegaanisia annoksia.

Amarillon baarit ovat tunnettuja cocktaileistaan. Signature Cocktaileista voi nauttia myös alkoholittomina mocktaileina. Olutvalikoimasta on helppo poimia oma suosikki, ja alkoholittomiakin vaihtoehtoja löytyy.

Digitaalisuus helpottaa asiointia

Porvoon Amarillossa asiakkailla on mahdollisuus tutustua menuun sekä tilata annokset ja juomat myös digitaalisesti.

– QR-koodin skannaamalla saa näkyviin ruokalistan kaikki annokset kuvineen. Digitaalinen tilausmahdollisuus helpottaa ja nopeuttaa asiointia etenkin silloin, kun asiakkaalla ei ole mahdollisuutta jäädä pidemmäksi aikaa, kertoo Varuboden-Oslan toimialajohtaja Laura Koistinen.

– Olemme iloisia saadessamme avata uuden Amarillon Porvooseen. Uskomme, että se tuo kaivatun vaihtoehdon porvoolaisille ja tarjoaa myös mielenkiintoisen ravintolakohteen Porvooseen matkaaville.