Uudistamme Sale Pornaisen naapuruston tarpeita kuunnellen


Osuuskauppamme uudistaa 20.3.–6.4. Pornaisten Sale-myymälän. Myymälään tuodaan mm. uudet energiatehokkaat kylmäkalusteet, Salen raikas uusi ilme ja laajempi tuotevalikoima. Uudistuksella halutaan tehdä kaupan tiloista asiakkaita paremmin palvelevat. Myymälä sulkee ovensa remontin ajaksi ja avaa uudistetulla ilmeellä 7. huhtikuuta.

15.3.2022

Paljon uutta

Sale Pornainen tullaan avaamaan 7.4. aivan uudenlaisena. Paistopiste, tuorepuristettu mehu mehustamosta ja kaksi itsepalvelukassaa. Muun muassa näitä uudistuvan Sale-ketjun palveluihin kuuluvia asioita on luvassa myös Sale Pornaisiin.

– Sale Pornainen on osa paikkakuntalaisten arkea ja meille on helppo tulla ja valikoimastamme löytyy juuri alueen asiakkaiden tarpeisiin osuva valikoima. Uudistuksessa tuomme yhä enemmän tarjolle lähituotteita ja uutuuksia. Elämme ajassa ja esimerkiksi hevi-osaston uudet kalusteet mahdollistavat satokausien yhä paremman esiin nostamisen. Haluamme tehdä asiakkaiden olon vieläkin kotoisammaksi uudistamalla myymälämme ja tuomalla uudenlaisia palveluita tarjolle. Uskomme, että Sale on jatkossa yhä enemmän se naapuri, josta saa helposti tarvitsemansa edullisimpaan hintaan, iloitsee myymäläpäällikkö Tiia Rantti Sale Pornaisista.

Remontin alla asiakkaille tehtiin asiakaskysely, jonka tavoitteena oli saada uudistunut kauppa vastaamaan yhä paremmin asiakkaiden toiveita. Kyselyyn vastaajat toivoivat laajempaa valikoimaa ja asiakkaiden toiveisiin on vastattu ja nyt kaupan lähes jokaiseen tuoteryhmään on tullut lisää valinnanvaraa. Eniten uusia tuotteita on tullut kuiva- ja tuorepuolelle.

Energiatehokkuus myös tärkeä osa remonttia

Sale Pornaisten uudistuksella tavoitellaan myös ympäristöhyötyjä. Myymäläkalusteita uusitaan, kylmälaitteet vaihdetaan energiatehokkaiksi hiilidioksidilaitteiksi ja ne varustetaan ovilla. Koko S-ryhmän tavoitteena on olla hiilinegatiivinen vuonna 2025. Myös Varuboden-Osla on sitoutunut parantamaan liiketoimintansa ympäristövaikutuksia ja tukemaan ekologisesti vastuullista toimintaa. Nyt vuorossa onkin Sale Pornaisten päivittäminen vastuullisemmaksi yksiköksi.

Asiakkaat keskiössä

Asiakaskyselystä loisti myös asiakkaiden tyytyväisyys kaupan henkilökuntaan ja palvelualttiuteen. Sale Pornainen henkii aitoa kyläkauppatunnelmaa. Kyselyssä asiakkaat toivat esiin mukavasti erilaisia tuotetoiveita ja toivottavasti he löytävätkin omat toiveensa ja monia muita uusia tuotetuttavuuksia uudistetusta kaupasta. Aukiolojenkin suhteen tullaan vastaamaan asiakkaiden toiveisiin, kun kauppa remontin jälkeen pitää ovensa auki aina kello 22 asti.

Sale Pornainen tulee olemaan kiinni 20.3.–6.4. uudistustöiden ajan. Huhtikuun 7. päivä kauppa avaa taas ovensa täysin uudistetulla ilmeellä ja laajemmalla valikoimalla.