Osuuskaupastamme kaikki vaivattomasti pyhäinpäiväksi


Vietämme pyhäinpäivää marraskuun 5 päivä, ja silloin on oiva hetki sytyttää kynttilöitä, kattaa pöytä kauniisti ja istuutua nauttimaan hyvästä ruoasta ja ystävien ja perheen seurasta. Osuuskauppamme toimipaikoista löydät kaikki tarvikkeet kauniiseen kattaukseen, raaka-aineet maistuviin loppusyksyn herkkuihin ja myös valmiit vaihtoehdot S-markettien Ruokatoreilta. Ravintola Rosso Porvoossa palvelee myös pyhäinpäivänä, jos et itse jaksa seistä hellan ääressä kokkailemassa. Kaunis kimppu S-Gardenin ammattitaitoisten floristien tekemänä viimeistelee kattauksen. S-Gardenista löydät myös haudoille kauniit kranssit, lyhdyt ja kynttilät.

3.11.2022

Kaikki tarjottavat helposti osuuskauppamme ruokakaupoista

Pyhäinpäivänä monella on aikaa valmistaa pitkään hautuvia tarjottavia ruokapöytään. Loppusyksyn koleaan säähän sopivat mainiosti pitkään hautuvat paistit ja mausteiset hellalla porisevat pataruoat. Sesongissa on juuri nyt paljon juureksia, joista saa edullisesti maukasta tarjottavaa myös isommalle joukolle.

Kattavista valikoimista on jokaisen helppo poimia ostoskoriinsa omat herkkunsa pyhäinpäivään. Ruokatoriemme asiantuntevat myyjät antavat myös vinkkejä ja reseptejä esimerkiksi erilaisiin pataruokiin ja mureiden paistien valmistukseen. Ruokatoreja osuuskaupallamme on yhdeksän ja ne ovat S-markettiemme yhteydessä. Itäisen Uudenmaan S-marketeista Loviisassa, Porvoon Näsissä, Sipoon Nikkilässä ja Söderkullassa on Ruokatorit ja Länsi-Uudenmaan myymälöistä Kauniaisista, Tammisaaresta, Karjaalta ja Inkoosta löytyvät Ruokatorit. Myös Kirkkonummen Prismassa ja Ahvenanmaalla Jomalassa asiakkaita palvelee Ruokatori. Makoisan aterian kruuna herkulliset jälkiruoat ja leivonnaiset. Jos niitä ei enää jaksa itse valmistella, löytyy esimerkiksi Ruokatoreilta myös valmiita jälkiruokia ja kauppojemme makeiden leivonnaisten ja kakkujen valikoima on varsin kattava. Leivonnaisista löytyy paljon omien paikallisten tuottajiemme tuotteita, joilla kruunaat pyhäinpäivän kahvihetken.

Istukaa valmiiseen pöytään

Monelle pyhäinpäivässä yhdistyy maistuva ruoka ja kiireettömyys. Jos itse ei jaksa seistä hellan äärellä vaan mieluummin nautti päivästä, vaikka ulkoillen voi luottaa Porvoon Rosson kokkeihin, jotka loihtivat ammattitaidolla italialaisia ruokia ja elävän tulen uunissa paistuvat napolilaiset ja roomalaiset pitsat. Mikä olisikaan ihanampaa kuin nauttia ystävien ja perheen seurasta ja hyvästä ruosta, joka tarjoillaan valmiina pöytään. Pyhäinpäivänä moni nauttii illallisensa ravintolassa ja siksi kannattaa tehdä pöytävaraus ajoissa, niin varmistaa herkutteluhetken haluamana ajankohtana.

Havut, kukat ja kynttilät haudoille

Pyhäinpäivänä muistamme edesmenneittä läheisiämme käymällä haudoilla. Pimenevässä illassa lukuisat kynttilät valaisevat tulevana viikonloppuna hautausmaita. Porvoon S-Gardenissa on laaja valikoima hautakynttilöitä. Heiltä löydät myös havunippuja, callunoita, seppeleitä ja lyhtyjä haudoille. S-Garden palvelee lauantaina 5. marraskuuta kello 11–17. Osuuskaupamme ruokakaupoista löydät myös hautakynttilöitä ja osasta myös callunoita haudoille. Kauppojen valikoimat vaihtelevat hieman.

 

Tarkista toimipaikkojemme pyhäinpäivän aukioloajat kätevästi täältä.