Laura Koistinen valittu toimialajohtajaksi Varuboden-Oslassa


22.3.2022

Laura Koistinen on valittu osuuskauppa Varuboden-Oslan toiseksi toimialajohtajaksi vastuualueinaan ABC-, käyttötavarakauppa- ja ravintolatoimialat. Laura Koistinen toimii tällä hetkellä Varuboden-Oslan talousjohtajana, ja seuraa uudessa tehtävässään Mikko Ala-Huikkua, joka valittiin Varuboden-Oslan uudeksi kiinteistöjohtajaksi aikaisemmin tänä vuonna. Bengt Vinberg jatkaa marketkaupan toimialajohtajana.

Laura Koistinen on pitkän linjan S-ryhmäläinen ja aloitti SOK Taloudessa 2005. Ennen Varuboden-Oslaan tuloaan 2017 hän työskenteli SOK:lla silloisessa Vähittäiskaupan ketjuohjauksessa 2009-2017.

– Lauralla on pitkä ja monipuolinen kokemus S-ryhmästä, ja hän on nykyisessä tehtävässään talousjohtajana ja johtoryhmän jäsenenä osoittanut, että on vahva johtaja ja kehittäjä, sekä erinomainen tiimipelaaja. Olen todella iloinen siitä, että saamme nyt Lauran taidot käyttöön ABC-, ravintola- ja käyttötavarakaupan kehittämisessä, toimitusjohtaja Mathias Kivikoski toteaa. Varuboden-Oslassa panostamme henkilökunnan osaamisen kehittämiseen ja urapolkuihin, ja on hienoa, että nyt johtoryhmämme jäsen siirtyy itselleen uudelle vastuualueelle toimialajohtajaksi.

Laura Koistinen, ja myös Mikko Ala-Huikku, aloittavat uusissa tehtävissään viimeistään lokakuun alussa, jolloin nykyinen kehitysjohtaja Jukka Pöyhönen ja yritysinfrajohtaja Anne Grundström jäävät eläkkeelle. Uuden talousjohtajan rekrytointi käynnistyy heti.