Talousjohtaja

Varuboden-Osla hakee uutta talousjohtajaa nykyisen johtajan siirtyessä toimialajohtajaksi.

Tehtävän kuvaus:

Talousjohtajana olet ratkaisukeskeinen kumppani liiketoiminnalle, johtoryhmän numeroasiantuntija ja toimitusjohtajan sparraaja. Liikut sujuvasti eri tasolla; pystyt yhtä hyvin auttamaan toimitusjohtajaa kuin murskaamaan numeroita yhdessä toimialajohtajien ja yksikköpäälliköiden kanssa. Tarvittaessa käärit hihat ja tartut raportteihin selvittääksesi jotain tiettyä ongelmakohtaa liiketoiminnassa.

 

Vastaat Varuboden-Oslan talouden, rahoituksen ja tietohallinnon johtamisesta, niiden kehittämisestä ja liiketoiminnan raportoinnista. Yhdessä toimitusjohtajan ja johtoryhmän kanssa työstät osuuskaupan strategiaa. Seuraat jatkuvasti strategian toimeenpanoa ja rakennat liiketoiminnan kanssa pitkän aikavälin toimintasuunnitelmaa. Vastaat Varuboden-Oslan tilinpäätösprosessista yhdessä S-ryhmän taloushallinnon palvelukeskuksen eli SOK Palveluässän kanssa. Myös investointien kannattavuuslaskelmat, taseen hyvän kunnon ylläpitäminen ja rahoitus- ja sijoitustoiminta kuuluvat tehtäviisi.  Olet tuloshakuinen johtaja sekä innokas toiminnan kehittäjä ja valmentajatyyppinen esihenkilö. Raportoit toimitusjohtajalle ja kuulut Varuboden-Oslan kuuden hengen johtoryhmään. Sinulle raportoivat kaksi business controlleria ja kaksi IT-asiantuntijaa.

 

Odotamme:

- kykyä hallita kokonaisuuksia sekä analysoida ja ennakoida

- kykyä johtaa vahvasti tiedolla uutta teknologiaa hyödyntäen ja samalla myös excel-laskentataulukot erinomaisesti halliten

- erityisesti sisäisen laskennan hyvää hallintaa

- vahvaa kiinnostusta numeroista

- kykyä ymmärtää ja kehittää IT-järjestelmiä

- hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja

- paineensietokykyä sekä taitoa reagoida ja toimia nopeasti

- vähintään tyydyttävää ruotsin kielen taitoa

- soveltuvaa koulutusta, esim. KTM

 

Katsomme kokemuksen vähittäiskaupasta eduksi.

 

Tarjoamme:

- itsenäisen, haasteellisen ja monipuolisen työn

- näköalapaikan Etelä-Suomen rannikolla ja Ahvenanmaalla sekä S-ryhmässä
- dynaamisen ja ihmisläheisen työympäristön
- mielenkiintoisia ja menestyviä ketjukonsepteja
- mahdollisuuden oman osaamisen kehittämiseen esihenkilötehtävissä

- modernit toimitilat Vantaan Technopoliksessa, lähellä lentokenttää

 

Lisätiedot:

Toimitusjohtaja Mathias Kivikoski, mathias.kivikoski@sok.fi, 010 765 9301

Tätä rekrytointia toteutamme yhdessä kumppanimme Boyden Finlandin kanssa. Pyydämmekin sinua hakemaan tehtävään Boydenin kautta 10.4.2022 mennessä. Lisääthän hakukirjeen ja CV:n otsikkoon haettavan roolin ja yrityksemme nimen.

Osuuskauppa Varuboden-Osla on kaksikielinen osuuskauppa, joka toimii itäisellä ja läntisellä Uudellamaalla sekä Ahvenanmaalla. Harjoitamme päivittäis- ja käyttötavarakauppaa, liikennemyymälä- ja polttonestekauppaa, puutarha- ja kukkamyyntiä sekä ravintolatoimintaa. Meillä on toimialueellamme n. 50 toimipaikkaa. Olemme toimialueellamme merkittävä työnantaja työllistäen noin 900 oman alansa ammattilaista. Konttorimme sijaitsee Vantaalla.