Kaikki ABC-asemien palvelut käytössä taas kesäkuun alusta


29.5.2020

Maanantainasta 1.6.2020 alkaen ABC-asemilla voi taas ruokailla paikan päällä. Varuboden-Oslan asemat ABC Kuninkaantie, Karjaa ja Pickala ovat koko poikkeusajan palvelleet asiakkaita mahdollisimman laajasti, joten siirtymä normaalimpaan arkeen sujuu jouhevasti.

ABC-asemien kestosuosikki, noutopöytä, on myös tarjolla kesäkuusta alkaen. Koska asiakkaat eivät toistaiseksi saa itse ottaa ruokia, henkilökunta annostelee asiakkaiden ruoat. Vitriinistä otettavat makeat ja suolaiset kahvileivät ovat tarjolla yksittäispakattuina ja à la carte -annoksia tarjoillaan listan mukaisesti.

Myös Porvoon Rosso-ravintolassa voi syödä paikan päällä maanantaista lähtien, ja Coffee House -kahvila ja Hyvä Olo -parturi-kampaamo Porvoossa avaavat ovensa asiakkaille samana päivänä.

– Kaikissa toimipaikoissamme kiinnitämme edelleen erityistä huomiota turvalliseen asiointiin ja tehostettuun hygieniaan, toimialajohtaja Mikko Ala-Huikku kertoo. Ravintolasaleissa noudatamme myös turvavälisääntöjä, joten paikan päällä voi ruokailla turvallisesti.

Poikkeusaikana syntyneistä palveluista ei kuitenkaan luovuta rajoituksia kevennetään.

– Take away -annoksia saa edelleen mukaansa sekä ABC-asemilta että Rossosta, Mikko Ala-Huikku sanoo, ja ABC-asemilla onnistuu edelleen nouto parkkipaikalta. Jatkamme myös Rosson annosten myymisen marketkaupoissamme Porvoossa.