Porvooseen oma ABC Carwash – uusi autopesu avattu S-market Näsin yhteyteen


Osuuskauppa Varuboden-Osla on tällä viikolla avannut uuden ABC Carwash -autopesun S-market Näsin pihalle Porvoossa. Autopesu vastaa porvoolaisten pitkäaikaiseen toiveeseen ja täydentää osuuskaupan kehittyvää ABC-toimialaa.

25.6.2024

Porvoon S-market Näsin yhteyteen on avattu kaupungin ensimmäinen ABC Carwash -autopesu. ABC Carwash on nykyaikainen ja ympäristöystävällinen pesuhalli, jossa voi pestä auton helposti ja nopeasti. Pesuhalleja Näsissä on kaksi.

– Pitkän tauon jälkeen päästään jälleen pesemään autot myös osuuskaupan omissa pesuhalleissa. Viimeistä tekniikkaa sisältävät hallit on ilo avata porvoolaisten ja Porvoossa vierailevien käyttöön. Rakennusprojekti sujui ilman suuria vastoinkäymisiä, ja nyt uusi tekniikka on käyttökunnossa, kertoo ABC-kenttäpäällikkö Sami Halmekivi Varuboden-Oslasta.

S-market Näsin pihalla sijaitseva autopesu on vastaus porvoolaisten asiakasomistajien pitkäaikaiseen toiveeseen. Uudenlaiset pesuhallit tuotiin paikalle valmiiksi rakennettuina suoraan tehtaalta. S-market Näsin yhteydessä on ennestään ABC-kylmäasema ja sähköautojen latausasema.

Pesun maksaminen onnistuu kätevimmin ABC-mobiili-sovelluksella, jolla voi myös seurata pesuhallien tilannetta reaaliajassa. ABC-mobiili on ladattavissa ilmaiseksi App Storesta ja Google Playsta. Pesun voi maksaa myös haluamallaan maksukortilla pesuhallin edessä olevaan maksupäätteeseen.

ABC Carwash -autopesuissa käytetään ympäristöystävällisiä ja Joutsenmerkki-sertifioituja pesuaineita ja ne optimoidaan aina kuhunkin vuodenaikaan sopiviksi.

Päivitys 26.6.2024: Virheellinen maininta vedenkierrätysjärjestelmästä on poistettu.