Mene Etusivulle

Työtehtävät ravintolassa

Ravintola-alalla tehdään työtä ihmisten parissa elämyksiä luoden. Tässä on ala, jossa yksikään päivä ei ole ihan samanlainen! Työ vaatii pelisilmää, energiaa sekä vuorovaikutustaitoja. Jos tykkäät vauhdikkaasta menosta, hyvästä porukasta ja siitä, että näet heti työsi jäljen, tule töihin ravintolaan.

Työtehtävät

  • Ravintolatyöntekijä

    VBO:lla voit työskennellä ravintolassa, kahvilassa tai pikaruokaravintolassa.À la carte -ravintolassa vastaanotat asiakkaat lämmöllä, suosittelet heille ruokaa ja juomaa, avustat ruoan valmistuksessa ja tarjoilet annoksia sekä hoidat asiakkaiden laskuttamisen.Kahvilassa loihdit näyttäviä juomia ja muita tuotteita sekä huolehdit vitriinin esillepanoista. Suosittelet asiakkaalle hyviä makupareja ja huolehdit kahvilan siisteydestä ja viihtyisyydestä. Toimit työssäsi itsenäisesti ja kannat vastuun asiakkaan onnistuneesta palvelukokemuksesta.Pikaruokaravintolassa olet otteiltasi ripeä ja sinulla pysyy langat käsissä, vaikka välillä kuuluisi piippausta monestakin eri suunnasta. Toimit sujuvasti niin keittiössä kuin kassalla, etkä säikähdä kiirettä.Työ ravintolassa sopii iltavirkulle, sillä asiakasvirta painottuu iltoihin ja viikonloppuihin. Olet jaloillasi käytännössä koko työvuoron ajan, joten kuntosi karttuu kuin itsestään. Meillä onnistut, jos olet yhteistyökykyinen, asiakaspalveluhenkinen ja tunnet toimialasi prosesseja. Olet tiimipelaaja, joka osaa ottaa asiakkaan ja työkaverinsa huomioon. Arvostamme myös haluasi kehittyä alan ammattilaisena ja myönteistä asennettasi työtä kohtaan.
  • Kokki

    Kokkina tarjoat herkullisia elämyksiä niin kiireisille lounasruokailijoille kuin iltaa istuville seurueille. Vastuullasi on huolehtia raaka-aineiden tilauksista, vastaanotosta ja varastoinnista ja raaka-aineiden laadusta. Lisäksi keskeinen osa jokapäiväistä työtehtävääsi on huolehtia asiakkaiden erityisruokavalioiden toteutumisesta eri annoksissa ja vastata ruoka-annoksiin liittyvistä asiakaspalautteista. Jotta työskentely on tehokasta ja turvallista keittiössä, vastuullasi on huolehtia työympäristösi turvallisuudesta ja puhtaudesta joka päivä.Työ keittiössä sopii iltavirkulle, sillä asiakasvirta painottuu iltoihin ja viikonloppuihin. Meillä onnistut, jos olet yhteistyökykyinen ja tunnet keittiön toimintatavat. Arvostamme myös haluasi kehittyä alan ammattilaisena ja myönteistä asennettasi työtä kohtaan.
  • Vuoropäällikkö

    Vuoropäällikkönä toimit vuoron esihenkilönä ja tarjoilijan työtehtävien lisäksi vastaat työn sujuvuudesta, tiimin johtamisesta sekä asetettujen tavoitteiden saavuttamisesta. Vuoropäällikön tehtävässä vaaditaan hyvää paineensietokykyä, viestintätaitoja sekä kykyä organisoida ja johtaa tiimiä toimipaikan tavoitteiden saavuttamiseksi.Työ sopii iltavirkulle, sillä asiakasvirta painottuu iltoihin ja viikonloppuihin. Olet jaloillasi käytännössä koko työvuoron ajan, joten hyvä fyysinen kunto edesauttaa työn sujuvuutta. Meillä onnistut, jos olet alan ylpeä ammattilainen ja haluat jakaa osaamistasi myös muille. Olet yhteistyökykyinen, asiakaspalveluhenkinen ja työskentelyotteesi on valmentava. Arvostamme haluasi kehittyä edelleen sekä myönteistä asennetta työtä kohtaan.
  • Keittiömestari

    Keittiömestarina vastaat keittiön toiminnan suunnittelusta ja kehittämisestä yhdessä ravintolapäällikön kanssa. Huolehdit raaka-aineiden hankinnasta, keittiöhenkilökunnan työnohjauksesta ja laadunvarmistuksesta. Lisäksi keittiömestari osallistuu ruoanvalmistukseen ja varmistaa, että keittiö toimii tehokkaasti ja taloudellisesti.Työ sopii henkilölle, joka pitää vuorotyöstä, sillä asiakasvirta painottuu usein iltoihin ja viikonloppuihin. Olet jaloillasi käytännössä koko työvuoron ajan, joten hyvä fyysinen kunto edesauttaa työn sujuvuutta. Meillä onnistut, jos olet alan ylpeä ammattilainen ja haluat jakaa osaamistasi myös muille. Olet yhteistyökykyinen, asiakaspalveluhenkinen ja työskentelyotteesi on valmentava. Arvostamme haluasi kehittyä edelleen sekä myönteistä asennetta työtä kohtaan.
  • Apulaistoimipaikkapäällikkö

    Apulaistoimipaikkapäällikkö on toimipaikkapäällikön tärkein luotettu työpari toimipaikan johtamisessa. Hän on alansa moniosaaja ja taitava vuoron johtaja, joka vastaa yhdessä toimipaikkapäällikön kanssa asiakastyytyväisyydestä, palvelusta, prosesseista, henkilökunnan työnohjauksesta ja operatiivisesta tuloksesta. Hän tuo lisäarvoa päällikön näkemysten muodostumiseen sparraamalla ja tuomalla keskusteluun erilaisia näkökulmia, jonka jälkeen molemmat sitoutuvat saumattomasti yhteisen toimintasuunnitelman edistämiseen henkilökunnan kanssa.Apulaistoimipaikkapäällikkö vastaa yksiköstä itsenäisesti päällikön vuosilomien aikana. Apulaistoimipaikkapäälliköitä on meillä kaikilla toimialoilla, eli päivittäis- ja käyttötavarakaupassa, liikennemyymälöissä sekä ravintoloissa.
  • Toimipaikkapäällikkö

    Toimipaikkapäällikkö on osuuskaupan avainhenkilö, joka innostaa ja motivoi tiimiään luomaan ylivoimaista palvelua asiakasomistajille. Päällikkö johtaa toimipaikkaa yhdessä apulaistoimipaikkapäällikön kanssa VBO:n sekä ketjun strategian, arvojen, konseptin ja ohjeiden mukaisesti huolehtien, että asiakkaat ovat tyytyväisiä, palvelu pelaa ja prosessit toimivat sujuvasti. Päälliköllä on vastuu toimipaikkansa tuloksesta ja henkilöstöstä. Päällikkömme johtavat toimintaa valmentavalla otteella yhdessä henkilökunnan kanssa työskennellen. Ison toimipaikan päällikkö johtaa arkea toimipaikan vastuuhenkilöiden kautta.Toimipaikkapäällikkö on kaupallisen tai ravintola-alan koulutettu ammattilainen, jolla on vankkaa kokemusta vastuutehtävissä työskentelystä ja haluaa jatkuvasti kehittää omaa osaamistaan ja toimipaikan toimintaa. Toimipaikkapäällikön työ on monipuolista ja haastavaa, ja se edellyttää päätöksentekokykyä ja erinomaisia vuorovaikutustaitoja.