S-mobilförmåner i Maj

Nu finns de nya förmånskupongerna i S-mobil.

1.5.2023

Saft -30%

En valfri saft -30 %. Förmånen gäller 1.5–31.5.2023 i Varuboden-Oslas S-marketar, Sale-butiker och Prisma Kyrkslätt med förmånskupongen i S-mobil. Max. 1/kupong. Förmånen kan inte kombineras med andra förmåner. Förmånen gäller inte i webbutiken eller i självbetjäningskassorna. Gäller ej juicemaskinens produkter.

 

Kex -30%

Ett valfritt kexpaket -30 %. Förmånen gäller 1.5–31.5.2023 i Varuboden-Oslas S-marketar, Sale-butiker och Prisma Kyrkslätt med förmånskupongen i S-mobil. Max. 1/kupong. Förmånen kan inte kombineras med andra förmåner. Förmånen gäller inte i webbutiken eller i självbetjäningskassorna.

 

Ost -30%

En valfri ost -30%. Förmånen gäller 1–31.5.2023 i VBO:s S-marketar, Sale-butiker och Prisma Kyrkslätt med förmånskupongen i S-mobil. Max. 1/kupong. Förmånen kan inte kombineras med andra förmåner. Förmånen gäller inte i webbutiken eller i självbetjäningskassorna.

 

Hitta förmåner enkelt i S-mobil

Ladda ner S-mobil och följ med din Bonus, sköt om bank- och försäkringsärenden, granska kvitton, för över pengar, utnyttja förmåner och hitta den närmaste butiken.

 

Vanliga frågor

Här hittar du svar på vanliga frågor gällande S-mobil