Matinköpen behändigt från S-market Karis webbutik nu fem dagar i veckan


Redan i fyra månaders tid har kunderna kunnat beställa sina uppköp på nätet och hämta dem vid utlämningsstället som finns i parkeringshuset i S-market Karis. Tjänsten har varit populär och nu kommer den att utvidgas. Från och med i dag kommer utlämningsstället att betjäna kunder från måndag till fredag.

29.3.2022

Enklare butiksbesök

Kunderna har ivrigt beställt mera mat och dagligvaror från webbutiken. Webbutikens försäljning i vårt handelslag har ökat mycket och vi har också öppnat nya utlämningsställen i rask takt så att vi kan svara på kundernas önskemål och utveckla webbutikens utbud. Från utlämningsstället i S-market Karis har man hela början av året två dagar i veckan kunnat hämta sina inköp som man har beställt från webbutiken. Tjänsten har varit populär bland kunderna i närområdet. I den bråda vardagen är det enkelt att beställa sina inköp på webben och hämta de färdigt packade inköpen till exempel på vägen hem från jobbet. Nu vill S-market Karis svara på kundernas önskemål och utvidgar sitt utlämningsställe så att det betjänar fem dagar i veckan. Utlämningsstället betjänar vardagar klockan 9–21. Enligt erfarenhet är de brådaste dagarna måndagar, när kunder fyller på sitt matlager efter helgen, och fredagar när de handlar inför helgen.

Beställningarna kan göras behändigt på nätet när som helst.  Beställningarna görs på webbplatsen S-kaupat.fi, där det är enkelt att plocka varorna i kundkorgen hämta de beställda varorna från utlämningsstället i S-market Karis. Utlämningsstället finns praktiskt i parkeringshuset.

Allt behändigt från webbutiken

Från webbutiken i vårt handelslag kan man beställa livsmedel och begränsat med dagligvaror som till exempel tvättmedel och hygienprodukter. Från webbutiken köper man typiskt mera produkter på en gång än när man handlar i butiken. Många köper till exempel hela veckans mat på en gång. I köpkorgen plockar man både färsk- och torrvaror och frysprodukter. För många kunder är webbutiken en slags vardagslyx. Det blir mera tid över för att göra annat. På webbplatsen S-kaupat.fi finns ett brett sortiment produkter att välja bland och för inköpen samlas det också Bonus.

Webbutiken för mat utvecklas kontinuerligt så att den allt bättre ska svara mot kundernas behov. S-gruppens nya plattform för näthandel, S-kaupat.fi, togs i bruk för ungefär ett år sedan, och plattformen utvecklas hela tiden. Man vill att tjänsten ska motsvara den aktuella kundupplevelsen. Tjänsten har utvecklats smidigt tillsammans med kunderna och på basis av respons har det rätt snabbt lagts till nya funktionaliteter. Eftersom webbutiken ännu är under utveckling, fungerar den endast på ett språk, finska. Meningen är att webbutiken börjar fungera på svenska ännu i år.