Förnyade Sale Lundi öppnas på torsdag


18.3.2020

På torsdag 12.3 öppnas förnyade Sale Lundi. S-market som fanns i lokaliteterna tidigare stängdes i februari och nu har lokaliteterna genomgått en omfattande renovering. På samma gång har affärsutrymmena blivit mindre och ändrats för att bättre kunna betjäna kunderna.

– Sale Lundi blir nu en centrumaffär och det är exempelvis enkelt att sticka in sig där och hämta mat till lunchen, berättar distriktschef Beatrice Gustafsson-Itkonen. I affären finns dagligen varierande varma luncher och en salladsbar full av läckerheter

Nyaste nytt för alla läckergommar som gillar asiatisk mat erbjuder Beijing8-lunchboxarna. Affären säljer också dagligen färskt Fazers bröd.

– Till oss kan man snabbt sticka in sig för att bara hämta en kopp nybryggt kaffe, konstaterar Beatrice Gustafsson-Itkonen. I affären finns också de nya självbetjäningskassorna för dem som vill handla snabbt och flexibelt.

Affärens invigning firas 12.3 och det lovas öppningserbjudanden och överraskningar åt kunderna. Vi delar bl.a. ut ballonger till barnen och jutekassar (åt de 100 första kunderna).

Tilläggsuppgifter ger distriktschef Beatrice Gustafsson-Itkonen, tfn 010 765 9427