Vastaamme asiakkaiden toiveisiin – laajennamme ruokakauppojemme aukioloja entisestään


Asiakkaiden kaupassakäynti on muuttunut viime vuosina paljon joustavammaksi. Asiakkaat hyödyntävät laajoja aukioloaikoja ja varsinkin myöhäisemmät iltatunnit ovat suosittuja. Osuuskauppamme haluaa palvella asiakkaitaan vieläkin paremmin ja samalla vapauttaa asiakkaiden arjen aikatauluja, ja laajentaa ruokakauppojensa aukioloja. Aukiolot pitenevät 8 kaupassa.

25.3.2022

Osuuskauppamme toimialueella asiakkaita palvelee 15 Sale-yksikköä ja 16 S-markettia sekä Prisma. Koronan myötä kaikkien yksiköiden aukioloihin tehtiin muutoksia ja tilanteen normalisoituessa on asiakkaidenkin kaupassakäynti, ja asiakasvirrat muuttuneet koronaa edeltävästä ajasta. Asiakkaiden kaupassakäyntiajat ovat viimeisten vuosien aikana muuttuneet. Tiedämme käytännön kokemusten perusteella, että asiakkaita riittää koko aukioloajan ja myös myöhäiset iltatunnit ovat olleet asiakkaiden suosiossa. Osuuskauppamme asiakaspalautteiden perusteella aukioloihin ollaan varsin tyytyväisiä, mutta edelleen kaivataan joustavuutta.

– Etenkin vuorotyöläiset ovat olleet laajoista aukioloista erittäin ilahtuneita. Ihmiset kaipaavat selkeästi lisää väljyyttä arjen aikataulujen suunnittelemiseen. Kun kauppareissut voi suunnitella aikaisempaa joustavammin esimerkiksi ilta-aikaan, vapautuu aikaa perheelle ja harrastuksiin, sanoo toimialajohtaja Bengt Vinberg.

Ruokakauppojemme laajemmat aukioloajat etenkin pyhäpäivien yhteydessä ovat olleet hyviä ja sujuvoittaneet kaupassa asiointia. Laajemmilla aukioloilla esimerkiksi päivän kiireisimpien tuntien ruuhkat tasaantuvat. Asiakkaat voivat paremmin valita itselleen sopivan ajan käydä ruokaostoksilla, kun jääkaappia voi täydentää, vaikka iltauutisten jälkeen. Jos ruuhkilta haluaa välttyä kannattaa hyödyntää vuorokauden hiljaisimpia tunteja, jotka ovat tyypillisesti aamulla ennen kello yhdeksää sekä myöhemmin illalla ja yöllä, tai suunnata ostoksille alkuviikosta, jolloin tyypillisesti on hieman hiljaisempaa kuin loppuviikosta.

– Haluamme tarjota mahdollisimman joustavat aukioloajat toimipaikoissamme. Suurin kiitos siitä, että voimme tarjota tämän mahdollisuuden asiakkaillemme, kuuluu luonnollisesti henkilökunnallemme, joka joustaa työvuorojen suhteen, Bengt Vinberg jatkaa.

Voit tarkistaa osuuskauppamme yksikkökohtaiset aukiolot löydät täältä.

Yksiköt, joita muutos koskee ovat:

S-market Karjaa

S-market Tammisaari

S-market Nikkilä

S-market Söderkulla

S-market Näsi, Porvoo

S-market Loviisa

Sale Pornainen

S-market Jomala, Ahvenanmaa

(Muutamissa uudet aukiolot ovat jo astuneet voimaan ja muutamissa aukiolot muuttuvat kevään aikana).