Varuboden-Oslan toimipaikat palvelevat laajoilla aukioloilla läpi pääsiäisen


Pääsiäistä onkin jo odotettu; vapaapäiviä, pääsiäisherkkuja ja koristeluja. Osuuskaupastamme saat kaiken kevään värikkääseen pyhään. Pääsiäisviikon odotetaan olevan vilkas, ja laajoilla aukioloilla ja verkkokaupan avulla yritetään tasata asiakasvirtoja ja helpottaa asiakkaiden pääsiäisostoksia.

12.4.2022

Pääsiäisen ostokset sujuvasti

Pääsiäinen on perinteisesti ollut yksi vuoden vilkkaimmista juhlapyhistä ruokakaupoissamme. Osuuskauppamme ruokakaupat palvelevat pääsiäisen ajan laajoin aukioloajoin. Ostoslista ja itse kauppareissu kannattaa suunnitella jo etukäteen, jotta asiointi kaupassa käy sujuvammin. Jos ruuhkilta haluaa välttyä kannattaa hyödyntää vuorokauden hiljaisimpia tunteja, jotka ovat tyypillisesti aamulla ennen kello yhdeksää sekä myöhemmin illalla ja yöllä, tai suunnata ostoksille alkuviikosta, jolloin tyypillisesti on hieman hiljaisempaa kuin loppuviikosta.

Hyvä vaihtoehto on myös ruokien tilaaminen verkosta. Osuuskaupassamme on nostettu ruoan verkkokauppojen kapasiteettia pyhien alla. Tilaukset voi tehdä kätevästi verkossa, milloin itselle sopii parhaiten. Tilaukset tehdään S-kaupat.fi-sivuston kautta, josta tuotteet on helppo poimia ostoskoriin ja noutaa noutolokerikoista. Osuuskauppamme alueella noutopisteitä on S-market Loviisassa, Porvoon Näsissä, Söderkullassa, Tammisaaressa ja Karjalla, Prisma Kirkkonummella sekä Sale Granissa.

Pääsiäisen herkut

Graavattua lohta, täytettyjä kananmunanpuolikkaita, kevään ensimmäistä parsaa, lammasta, raikkaita salaatteja, pashaa, mämmiä, unohtamatta kaikkia pääsiäismakeisia… Pääsiäispöydän tarjoiluun löydät vinkkejä myös Yhteishyvän lukuisista resepteistä. Osuuskauppamme S-marketeista, Sale-kaupoista, Prismasta sekä ABC-asemien marketeista löydät laajan valikoiman ruokia ja raaka-aineita pääsiäisen herkutteluun. Jos haluat vaivattoman pääsiäisen niin voit vaikka hankkia kaikki pääsiäisruoat myös valmiina Ruokatoreiltamme. Osuuskaupallamme on yhdeksän Ruokatoria S-markettiemme yhteydessä. Itäisen Uudenmaan S-marketeista Loviisassa, Porvoon Näsissä, Sipoon Nikkilässä ja Söderkullassa on Ruokatorit ja Länsi-Uudenmaan myymälöistä Kauniaisista, Tammisaaresta, Karjaalta ja Inkoosta löytyvät Ruokatorit. Myös Kirkkonummen Prismassa ja Ahvenanmaalla Jomalassa asiakkaita palvelee Ruokatori. Ruokatorien myyjät auttavat mielellään ja heiltä kannattaakin kysyä vinkkejä ja reseptejä.

Kaikki kauniiseen kattaukseen

Nyt viimeistään talvi saa kyytiä sisustuksessa ja kattauksissa. Keltainen ja vaaleanvihreä ovat perinteisiä pääsiäisen värejä. Ihanan puuterimaiset pastellivärit tuovat raikkaan tuulahduksen pääsiäispöytään. Kauniiseen kattaus kruunaa pääsiäisen tarjoilut. Osuuskauppamme ruokakaupoissa on suuri valikoima lautasliinoja, kynttilöitä ja pääsiäiskoristeita, joilla loihdit hetkessä keväisen tunnelman kotiisi. Porvoon Sokoksella on sisustusosasto täynnä kaikkea ihanaa kevätkotiin. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa erilaisten väri- ja materiaaliyhdistelmien kanssa, ja heiltä saat kattavasti tietoa tämän kevään trendiväreistä niin sisustustekstiileissä kuin astioissa. Myös Porvoon S-Gardenin kukkavalikoimaa täydentävät lukuisat kattaus- ja sisustusesineet. 

Kukkaloistoa

Kukat ovat varma kevään merkki ja kuuluvat olennaisesti pääsiäiseen. Myös hiirenkorvilla olevat oksat maljakossa, pajunkissat ja pääsiäisruoho tuovat mukanaan lupauksen kesästä. Pääsiäisen myydyin kukka on narsissi, jota käytetään niin ruukkukasvina kuin leikkokukkana. S-Gardenin taitavat floristit sitovat pääsiäispöytääsi toiveittesi mukaisen kimpun tai asetelman. Kukkiin voi yhdistellä erilaisia oksia ja kattauksen väriset höyhenet ovat myös hauska lisä kimppuun. S-Gardenissa on paljon erilaisia pääsiäisistutuksia ja leikkokukkia. Osuuskaupan ruokakaupoista löydät myös melko laajan valikoiman perinteisiä pääsiäiskukkia kuten narsisseja, tulppaaneja ja helmihyasintteja. Kauppojen valikoimat vaihtelevat hieman.

  

Tarkista toimipaikkojemme pääsiäisen aukioloajat kätevästi täältä.