Varuboden-Oslan kesätyöpaikat haettavissa


Haluamme tarjota nuorille positiivisia työkokemuksia

4.1.2021

Haku Osuuskauppa Varuboden-Oslan kesätyöpaikkoihin alkaa 4.1.2021. Tänä vuonna kesätyö- ja kesäharjoittelupaikkoja on tarjolla viime vuoden tapaan noin 450 nuorelle. Kesätöitä on tarjolla kaikissa Varuboden-Oslan toimipaikoissa itäisellä ja läntisellä Uudellamaalla sekä Ahvenanmaalla, eli ABC-asemilla, S-marketeissa, Saleissa, Prismassa sekä S-Raudassa ja S-Gardenissa. Työtehtäviäkin on monenlaisia toimipaikan toimialan mukaan, eli myyjän, liikennemyymälätyöntekijän, tarjoilijan ja kokin töitä. Osaan tarvitaan koulutusta ja/tai työkokemusta, mutta moni tehtävä on myös mahdollista oppia Varuboden-Oslan tarjoamassa perehdytyksessä, kunhan on kiinnostunut asiakaspalvelusta.

– Pyydämme joka vuosi kesätyöntekijöiltä palautetta, ja kesätyöntekijät nostavat aina esille toimipaikkojemme hyvän ilmapiirin. Olemme viime vuosina panostaneet erityisesti perehdytykseen, ja myös tämä näkyy ilahduttavasti palautteissa, henkilöstöpäällikkö Paula Pajunen toteaa.

Varuboden-Osla sai viime vuonna kunniamaininnan S-deitti -tapahtumistaan Vastuullinen kesäduuni -kilpailussa hakijalähtöisestä ja uudenlaisesta rekrytointitavasta. S-deittejä järjestettiin neljällä eri paikkakunnalla ja tapahtumissa kaikki, jotka hakivat Varuboden-Oslaan kesätöihin ja kesäharjoitteluun haastateltiin. Sen lisäksi itse hakemus tehtiin chattibotin kautta.

– Olimme huomanneet, että varsinkin nuorille ja vieraskielisille hakijoille hakemuslomakkeiden täyttäminen voi olla hankalaa, ja että eivät pääse tuomaan niissä esille ”parasta itseään”. Siksi halusimme tehdä hakemisen mahdollisimman helpoksi ja tarjota kaikilla mahdollisuuden päästä haastattelussa kertomaan itsestään, henkilöstöpäällikkö Paula Pajunen kertoo. Tänä vuonna emme valitettavasti voi järjestää S-deitti -tapahtumia koronapandemian takia, mutta kaikki hakijat pääsevät henkilökohtaiseen haastatteluun videon välityksellä, jonka lisäksi hakeminen toteutetaan jälleen helposti ja hakijaystävällisesti.

Kesätöistä kiinnostuneille järjestetään myös S-ryhmän yhteinen virtuaalinen rekrytointi-info torstaina 21.1.2021, jossa kerrotaan enemmän S-ryhmän toimialoista ja kesätyötehtävistä.

– Meidän ykköstavoitteemme on tarjota nuorille myönteisiä työkokemuksia, Paula Pajunen sanoo. Monelle kesätyöpaikka meillä on ensimmäinen työkokemus, ja sillä voi olla vaikutusta koko työuran onnistumiseen. Meillä kesätyöntekijät ovat tasavertaisia työyhteisön jäseniä, ja saavat asiakaspalvelukokemusta, joka on todella arvokasta omalla uralla siitä huolimatta, tuleeko myöhemmin työskentelemään kaupan alalla vai jollain muulla alalla.

Hakuaika kesätyöhön päättyy 14.2. Tutustu ja tienaa -kesäharjoitteluun voi hakea 7.3. asti.

Lue lisää täällä.

Lisätietoja antaa henkilöstöpäällikkö Paula Pajunen, puh. 010 765 9315