Varuboden-Osla yksi Suomen innostavimmista työpaikoista


31.1.2020

Osuuskauppa Varuboden-Osla on saavuttanut erinomaiset tulokset vuoden 2019 henkilöstötutkimuksessaan, ja on yksi Suomen innostavimmista työpaikoista 2019. Tämän tunnustuksen saavuttaa vain Corporate Spiritin henkilöstötutkimuksen toteuttaneet organisaatiot, jotka ovat siinä päässeet parhaisiin tuloksiin sadoista suomalaisista organisaatioista.

Suomen innostavimmat työpaikat -tunnustus viestii, että organisaatio on panostanut toiminnan kehittämiseen kuuntelemalla henkilöstön näkemyksiä yritykselle tärkeistä asioista.

– Olemme todella ylpeitä tunnustuksesta, henkilöstöpäällikkö Paula Pajunen toteaa. Olemme tehneet useamman vuoden määrätietoisesti koko organisaatiossa yhdessä töitä, jotta työntekijät viihtyisivät meillä ja nauttisivat arkipäivässä lukuisista kohtaamisistaan asiakkaiden kanssa. Vain aidon työtyytyväisyyden ja työhyvinvoinnin kautta voimme varmistaa myös asiakkaillemme onnistuneet kohtaamiset henkilökuntamme kanssa, loistavan asiakaspalvelun ja arjen helppouden.

Pajunen toteaa myös, että tunnustus ennen kaikkea on kiitos toimipaikkojen esimiehille – he ovat kehittäneet niin omaa kuin yksiköidensä toimintaa johdonmukaisesti.

Yksiköissä korostetaan yhdessä tekemistä ja hyvää viestintää toimipaikan sisällä.

– Meillä toimitaan ennen kaikkea avoimella, rehellisellä ja joustavalla tiimityöllä, Sale Pornaisen marketpäällikkö Tiia Rantti kertoo. Teemme yhdessä, yhteisellä motolla: ”tehdään itse vähän enemmän, jotta seuraavalla olisi mukavampi tulla töihin”. Hyvät tulokset tulee yhdessä tekemisestä.

– Myös Veikkolassa keskustelemme avoimesti, niin hyvistä kuin huonoista asioista, S-market Veikkolan marketpäällikkö Päivi Valkoniemi-Sjöblom kertoo. Keskusteluiden aiheet otetaan vakavasti ja niihin myös reagoidaan, autetaan ja tsempataan. Meillä koko henkilökunta on mukana tekemässä, olemme kaikki saman arvoisia ja tekeminen on tasapuolista. Käytämme aktiivisesti intranettiä, ja tiedottaminen kaikille on kaiken A ja O.

Henkilöstöpäällikkö Paula Pajunen lähettää suuren kiitoksen juuri henkilökunnalle.

– Saamme tutkimuksessa aina erityisen paljon positiivista palautetta yksiköiden hyvästä yhteishengestä ja ihanista työkavereista, hän toteaa Kehitystyömme ei kuitenkaan lopu, vaan vuonna 2020 tavoitteemme on jälleen korkeammalla, olemmehan yhdessä luomassa meille kaikille parasta paikka elää.