Varuboden-Osla tekee taas Paikallisesti hyvää


22.2.2021

Osuuskauppa Varuboden-Oslan hallintoneuvosto järjestää jälleen kampanjan ”Paikallisesti hyvää” ja jakaa käyttörahastostaan 100 000 euroa kevään 2021 aikana. Tukea voi hakea eri organisaatiot, yhteisöt, järjestöt ja muut toimijat lasten ja nuorten hyvinvointia tukevaan toimintaan.

Asetamme etusijalle innovatiivisia projekteja, jotka tavoittavat suuren määrän lapsia ja nuoria ja jotka myös mielellään ovat toteutettavissa poikkeuksellisissa olosuhteissa kuten koronapandemian aikana.

– Juuri nyt lasten ja nuorten tukeminen tuntuu erityisen tärkeältä. Meille kaikille – mutta etenkin lapsille ja nuorille – koronatilanne on ollut suuri muutos elämässä, hallintoneuvoston puheenjohtaja Leena Munter-Ollus toteaa. Etäkoulu ja etäopiskelu sekä rajoitukset harrastustoiminnassa on johtanut siihen, että moni lapsi ja nuori elää tavallista eristäytyneempää elämää. Minulla on itselläni kolme lasta, ja näen, miten tämä poikkeava tilanne vaikuttaa heidän valintoihinsa, ihmissuhteisiinsa ja lähitulevaisuuteen.

Hakuaika on 1.-31.3.2021. Hakemus tehdään sähköisesti tässä. 

Toiminta tulee suunnata lapsille ja nuorille, jotka asuvat osuuskaupan toiminta-alueella. Poliittiset puolueet, kunnat, kaupungit ja seurakunnat eivät voi hakea tukea, eikä sitä myöskään voi hakea sellaiseen toimintaan, jota Varuboden-Osla jo sponsoroi.

Päätökset lahjoituksen saajista tekee alueellinen työryhmä, joka koostuu osuuskaupan hallinnosta ja myymäläpäälliköistä. Lahjoitukset maksetaan kesäkuussa 2021.

– Toivomme, että mahdollisimman moni paikallisista yhdistyksistämme ovat aktiivisia ja hakevat tukea, ja että me tällä tavalla pystymme yhdessä tukemaan lasten ja nuorten hyvinvointia näinä poikkeuksellisina aikoina, Leena Munter-Ollus sanoo.

Lisätietoja: Paikallisesti hyvää