Varuboden-Osla myy S-Rauta Hangon kiinteistön ja varaston hankolaiselle yritykselle


7.5.2021

Osuuskauppa Varuboden-Osla päätti aikaisemmin keväällä lopettaa rautakauppatoimintansa Hangossa kannattomuuden takia, ja S-Rauta Hanko suljettiin huhtikuun lopulla. Torstaina 6.5.2021 osuuskauppa Varuboden-Osla ja hankolainen yritys Måleriaffär Tor-Björn Ekholm Oy Ab allekirjoittivat kauppakirjat Lasitehtaankadulla sijaitsevasta kiinteistöstä ja S-Raudan varastosta. Ostaja tulee käyttämään kiinteistöä varastotilana. Kiinteistössä toimiva Sale Hanko jatkaa toimintaansa vuokaralaisena.

– Rautakauppatoiminta on osoittautunut haasteelliseksi, ja Kirkkonummen S-Rauta suljettiin jo vuonna 2013. Myös S-Rauta Hanko on ollut monta vuotta tappiollinen, ja tulosennusteet eivät valitettavasti ole osoittaneet tilanteeseen muutosta. Haluamme kiittää kaikkia uskollisia asiakkaitamme, ja olemme iloisia, että olemme päässeet sopimukseen hankolaisen yrityksen kanssa, Mikko Ala-Huikku osuuskauppa Varuboden-Oslasta toteaa.

– Jatkamme toimintaa nykyisissä tiloissa ja olemme tyytyväisiä, että löysimme varastointiin soveltuvan tilan läheltä entisten kahden varaston tilalle, toimitusjohtaja Johan Ekholm Måleriaffär Tor-Björn Ekholm Oy Ab:sta kertoo.

Kiinteistössä toimiva Sale Hanko jatkaa toimintaansa entiseen tapaan. Myös lämmitysöljyn ja kaasun myynti jatkuu Sale Hangon kautta.

 

 

Lisätietoja:

Mikko Ala-Huikku, toimialajohtaja, Osuuskauppa Varuboden-Osla, puh. 010 765 9303
Johan Ekholm, toimitusjohtaja, Måleriaffär Tor-Björn Ekholm Oy Ab, puh. 040 585 7837