Varuboden-Osla avasi uuden ABC-automaattiaseman Sipoon Bastukärriin 28.6


29.6.2021

Varuboden-Oslan ABC-asemien verkosto laajeni, kun Sipoon Bastukärriin avattiin uusi automaattiasema kesäkuun 28. päivänä. Asemalla on neljä tankkauspistettä, joista saa Smart Dieseliä, 98E:tä, 95E:tä ja uusiutuvaa Nero Dieseliä.

Bastukärrin asema on ensimmäisiä ABC-ketjun asemia, jolta voi tankata täysin uusiutuvaa ja fossiilivapaata Nero Dieseliä. Nero Diesel vähentää koko elinkaarensa aikana kasvihuonepäästöjä jopa yli 90 prosenttia fossiiliseen dieseliin verrattuna. Nero Diesel soveltuu kaikkiin dieselautoihin. Vuoden loppuun mennessä jakeluverkosto on S-ryhmässä laajentunut noin 20 ABC-aseman laajuiseksi ja Varuboden-Oslan Bastukärrin automaattiasema on yksi näistä.

– Osuuskaupassamme haluamme toimia vastuullisesti ja panostaa kestäviin ratkaisuihin. Siksi olemmekin iloisia, että voimme uusimmalla asemallamme tarjota ympäristöystävällisemmän vaihtoehdon heille, jotka tankkaavat dieseliä. Voimme osaltamme edesauttaa vähentämään liikenteen fossiilisia päästöjä nyt ja tulevaisuudessa, sanoo Varuboden-Oslan ABC-ryhmäpäällikkö, Olli Wigren.

Bastukärrin automaattiaseman rakennustyöt ovat sujuneet suunnitelmien mukaan ja asemalla voi tankata 28. kesäkuuta alkaen. Asemalla voit kätevästi tankata myös ABC-mobiililla. Mobiilitankkaus on helppo ja nopea tapa tankata autosi, eikä sinun tarvitse edes käyttää maksu- tai Bonuskorttia automaatissa, vaan kaikki hoituu sovelluksessa. Myös kuitti ostostasi tallentuu automaattisesti sovellukseen.

Turvallisia ajokilometrejä toivottaen.

 

Lisätietoja: Varuboden-Oslan ABC-ryhmäpäällikkö Olli Wigren, puh. 010 765 9801