Uusi S-market Masala avaa ovensa 17. syyskuuta


9.9.2020

Osuuskauppamme uusi S-market Kirkkonummen Masalassa avataan 17.9.2020. Rakennustyöt ovat sujuneet suunnitelmien mukaan ja uuden konseptin mukaisen kaupan hyllyjä on viimeisten viikkojen aikana täytetty ahkeraan, jotta avajaispäivänä kaikki on valmiina asiakkaita varten. Uusi myymälä on pinta-alaltaan 1150 m² ja sieltä löytyy mm. paistopiste, mehukone, grilli ja itsepalvelukassat. Asiakkaat voivat myös ostaa HSL-matkalippuja myymälässä olevasta myyntipisteestä ja kätevästi samalla ostaa kahvikoneesta kupin kuumaa mukaan matkalle.

– Uusi konsepti näkyy uusien palveluiden lisäksi myös kaupan värityksessä ja uudenlaisessa valaistuksessa, myymäläpäällikkö Sari Hakala kertoo. Moderni ja tilava kauppa palvelee monipuolisesti asiakkaitaan, ja monen kiireistä arkea helpottaa varmaan se, että saman katon alla saa hoidettua monta asiaa.

Uuden kaupan myötä myymälän pinta-ala on huomattavasti suurentunut Masalassa ennen palvelleeseen Sale-myymälään verrattuna. Tämä näkyy suurempana valikoimana sekä palveluiden lisääntymisellä.

– Nyt kun kaupassa on mukavasti enemmän tilaa, haluan myös ottaa valikoimiimme yhä enemmän paikallisten tuottajien tuotteita. Varsinkin paikallisia kasviksia ja juureksia tulee lähialueiden tuottajilta olemaan runsaasti satokauden aikana myynnissä, Sari Hakala sanoo.

Näin korona-aikana kauppa avaa ovensa normaalin työn tohinan keskellä torstaina 17. syyskuuta kello 8. Paikalla ovat myös Kirkkonummen kunnanjohtaja Tarmo Aarnio ja Varuboden-Oslan hallintoneuvoston puheenjohtaja Leena Munter-Ollus, jotka leikkaavat avajaisnauhan sekä pitävät avajaispuheen. Kaupassa on myös tarjouksia torstaista sunnuntaihin.