Uusi ABC-automaattiasema S-market Näsin parkkipaikalle


21.10.2021

Osuuskauppa Varuboden-Osla aloittaa uuden ABC-automaattiaseman rakentamisen S-market Näsin parkkipaikalle lokakuun viimeisellä viikolla. Automaattiasema on varustettu peräti kuudella tankkauspisteellä, ja sieltä voi bensiinin lisäksi myös tankata sekä Smart Dieseliä että uutta täysin uusiutuvaa Nero Dieseliä. Nero Diesel vähentää koko elinkaarensa aikana kasvihuonepäästöjä jopa yli 90 prosenttia fossiiliseen dieseliin verrattuna. Nero Diesel soveltuu kaikkiin dieselautoihin.

– Olemme todella iloisia, että olemme nyt saaneet luvan rakentaa uuden automaattiaseman S-marketin yhteyteen, toimialajohtaja Mikko Ala-Huikku osuuskauppa Varuboden-Oslasta sanoo. Tavoitteenamme on avata asema ensi vuoden alussa.

Vanha ABC Deli Näsi jatkaa polttonesteen myyntiä toistaiseksi. Polttonesteen myynti loppuu viimeistään, kun uusi automaattiasema valmistuu. Varuboden-Osla selvittää vielä mahdollisuutta jatkaa autopesutoimintaa nykyisellä paikalla.

S-market Näsiin avataan vuoden 2022 alkupuolella myös uuden ABC-konseptin mukainen sähköautojen latausasema.

– S-market Näsissä on jo sähköautojen latauspiste. Latauspistettä käytetään yhä enemmän, ja haluamme vastata lisääntyneeseen kysyntään. Uudella latausasemalla on mahdollista ladata peräti kahdeksaa autoa kerralla, koska asemalle tulee neljä peruslatauspistettä ja neljä teholatauspistettä, Mikko Ala-Huikku kertoo.