Uudistunut Sale Pukkila viettää avajaisiaan 13.–18. kesäkuuta – myymälässä uusi raikas ilme ja tuotevalikoimaa lisätty


Sale Pukkilan lähemmäs kolme kuukautta kestänyt remontti on saatu päätökseen ja kauppa loistaa uutuuttaan. Myymälä on saanut raikkaan ilmeen ja uusia kalusteita. Nyt alueen asiakkaita palvelee uuden konseptin mukainen lähikauppa laajennetulla valikoimalla.

9.6.2023

Uuden konseptin mukainen myymälä

Pukkilan varsin laajamittainen remontti toteutettiin kaupan palvellessa asiakkaita samanaikaisesti. Kolme kuukautta kestäneen remontin tulokseen ollaan todella tyytyväisiä. Kaupan miljöö on kokenut täydellisen muodonmuutoksen ja on nyt uuden konseptin mukainen. Remontissa on maalattu seiniä, uusittu kaikki hyllyt ja kalusteet ja muokattu kaupan pohjaa toimivammaksi. Tärkeänä osana remonttia on myös ollut päivittää toimintoja ympäristöystävällisemmäksi. Kylmäkalusteet ovat uusittu nykyaikaisiin ovellisiin kalusteisiin, jolloin ne myös säästävät sähköä avomallisia enemmän. Kylmäkalusteet ovat Viessmann Groupin toimittamat ja edustavat heidän uusinta kylmätekniikkaansa. Kaupan pihallakin on tehty uudistuksia, kun remontin yhteydessä Sale Pukkila on saanut sähköautojen latauspisteen. ABC-latauspisteellä voi kätevästi kauppareissun yhteydessä ladata sähköautonsa.

– Remontti on ollut aikamoinen rutistus, mutta nyt kun vihdoin saamme palvella asiakkaitamme näin hienossa myymälässä, olemme todella tyytyväisiä lopputulokseen ja uudistuksiin, joita olemme remontin myötä saaneet. Toivottavasti uudet palvelumme kuten paistopiste ja itsepalvelukassat ovat asiakkaidemme mieleen ja joustavoittavat heidän asiointiaan. On mukava aloittaa kesä palvelemalla asiakkaitamme aivan uudistuneessa myymälässä nyt kun remontti vihdoin on saatu päätökseen, toimipaikkapäällikkö Reija Hannula sanoo.

Laajempi valikoima ja uusia palveluita

Remontin alla asiakkaille tehtiin asiakaskysely, jonka tavoitteena oli saada uudistunut kauppa vastaamaan yhä paremmin asiakkaiden toiveita. Kyselyyn vastaajat toivoivat laajempaa valikoimaa erityisesti leipäosastolle ja enemmän paikallisten tuottajien tuotteita. Asiakkaiden toiveisiin on vastattu ja nyt kaupan lähes jokaiseen tuoteryhmään on tullut lisää valinnanvaraa. Ajatuksena on, että omasta lähi-Salesta saa kaiken mitä ihminen arkeensa tarvitsee. Asiakkaiden suuresti toivoma paistopiste saatiin myös uudistuneeseen myymälään mahdutettua ja nyt asiakkaat voivat poimia ostoskoriinsa vastapaistettuja leipomotuotteita.

Tutun kassahenkilökunnan rinnalle on myös tuotu itsepalvelukassat. Itsepalvelukassoilla on haluttu joustavoittaa niiden asiakkaiden asiointia, jotka piipahtavat pikaisilla ostoksilla. Perinteinen asiakaspalvelu on aina ollut Sale Pukkilan valttikortti, ja henkilökunta on todella innoissaan ja iloisia saadessaan palvella asiakkaita uudistetussa myymälässä.

Uudistuneen kaupan avajaisia vietetään 13.–18. kesäkuuta erilaisin tuotetarjouksin. Kaupan henkilökunta toivottaa kaikki vanhat ja uudet asiakkaat lämpimästi tervetulleiksi uudistettuun Sale Pukkilaan.