Uudella ABC-automaattiasemalla S-market Näsin parkkipaikalla pääsee tankkaamaan tänään – tankata voi kätevästi kauppareissun yhteydessä ja saatavilla on useita polttonestelaatuja


S-market Näsin parkkipaikalla sijaitsevan uuden ABC-automaattiaseman mittarisaareke, kuuden tankkauspisteen kera avattiin tänään asiakkaiden käyttöön. Automaattiasema tarjoaa helpon tankkaamisen kauppareissun yhteydessä ja mahdollisuuden maksaa niin kortilla, käteisellä kuin kätevällä ABC-mobiililla. S-marketin paikoitusalueen liikennejärjestelyitä on hieman muutettu aseman käynnistymisen myötä.

24.5.2022

Uusi automaattiasema ja useita polttonestelaatuja

ABC-automaattiaseman rakentaminen S-market Näsin parkkipaikalle aloitettiin lokakuussa 2021 ja nyt viimeiset asvaltointityöt on vihdoin saatu päätökseen ja asema voi avata ja palvella autoilevia asiakkaita. Automaattiasema on varustettu peräti kuudella tankkauspisteellä, ja sieltä voi bensiinin lisäksi myös tankata sekä Smart Dieseliä että uutta täysin uusiutuvaa Nero Dieseliä. Nero Diesel vähentää koko elinkaarensa aikana kasvihuonepäästöjä jopa yli 90 prosenttia fossiiliseen dieseliin verrattuna. Nero Diesel soveltuu kaikkiin dieselautoihin.

– Olemme todella iloisia, että saamme vihdoin avata uuden automaattiaseman S-marketin yhteyteen. Nyt S-market Näsissä asioivat voivat kätevästi kauppareissunsa yhteydessä myös tankata autonsa. Haluamme myös toimia vastuullisesti ja panostaa kestäviin ratkaisuihin. Tällä asemalla voimme tarjota ympäristöystävällisemmän vaihtoehdon heille, jotka tankkaavat dieseliä, Varuboden-Oslan ABC-ryhmäpäällikkö, Olli Wigren sanoo.

Kätevästi ABC-mobiililla

Automaattiasemalla voi maksaa polttoaineensa kortilla ja mittarilla on myös setelimaksumahdollisuus. Erittäin kätevä tapa maksaa tankkauksensa on ABC-mobiili. Mobiilitankkaus on helppo ja nopea tapa tankata autosi, eikä sinun tarvitse edes käyttää maksu- tai Bonuskorttia automaatissa, vaan kaikki hoituu sovelluksessa. Myös kuitti ostostasi tallentuu automaattisesti sovellukseen. Sovelluksen avulla voi paikallistaa ABC:n, jossa pystyy tankkaamaan. Sen jälkeen painetaan tankkausta, jonka voi tehdä jo jonottaessa, eikä korttia tarvitse käyttää edes automaatissa. Maksun voi näppäillä kätevästi autossa.

Paikoitusalueen muuttuneet liikennejärjestelyt

Uuden automaattiaseman avauksen yhteydessä on myös S-market Näsin paikoitusalueen ajojärjestelyitä hieman jouduttu muuttamaan. Lähinnä lastauslaitureita oleva ajoväylä Voittajantieltä on muuttunut kaksisuuntaiseksi. Tankkauksen sujuvoittamiseksi aiemmin paikoitusalueelta vain ulosajoon sallittua ajoväylää pitkin voi nyt ajaa sisälle paikoitusalueelle ja ulos Voittajantielle. Paikoitusalueelta ulos ajajilla on väistämisvelvollisuus. S-marketin pihaan ei nyt voi ajaa vanhasta tottumuksesta, vaan kannattaa katsella opasteita.