Varte rakentaa Hankoon uuden S-marketin


10.5.2023

Varte Oy ja Osuuskauppa Varuboden-Osla ovat allekirjoittaneet KVR-urakkasopimuksen koskien Hankoon rakennettavaa uutta S-marketia. Varte rakentaa osoitteeseen Esplanadi 90 S-marketpäivittäistavarakaupan. Rakennettavaan liikerakennukseen tulee päivittäistavarakaupan lisäksi noin 340 m2 muuta liiketilaa.

 Kohteen kokonaiskerrosala on 3 632 m2. Lisäksi piha-alueelle rakennettavaan pysäköintialueelle tulee yhteensä 106 autopaikkaa. Kohteen lämmitysmuodoksi valittiin ympäristöystävällinen maalämpö.

Asiakkaat ovat pitkään toivoneet suurempaa myymälää, ja olemme iloisia, että pääsemme nyt vastaamaan tähän toiveeseen, kiinteistöjohtaja Mikko Ala-Huikku sanoo.

Uusi S-market tulee olemaan moderni ja ympäristöystävällinen, maalämmön lisäksi rakennuksen katolle asennetaan aurinkopaneeleja. S-marketin lisäksi kiinteistöön tulee neljä erillistä liiketilaa ja sähköautojen latausasema. Tavoitteena on, että avaamme uuden S-marketin kesällä 2024.

Tämä on Varten ensimmäinen rakentamisen kohde Hangossa. Olemme hyvin tyytyväisiä, että onnistuimme saamaan tämän urakan ja Varte tulee näkymään nyt jo Hangossakin, kertoo Varten toimitilarakentamisen johtaja Mikko Sirviö.

Työt tontilla käynnistyvät maanrakennustöillä huhtikuussa 2023 ja luovutetaan tilaajalle toukokuussa 2024.

 

Lisätietoja

Varte Oy, Mikko Sirviö, johtaja toimitilarakentaminen, p. 040 723 1885, mikko.sirvio@varte.fi

Osuuskauppa Varuobden-Osla, Mikko Ala-Huikku, kiinteistöjohtaja, p. 010 765 9303, mikko.ala-huikku@sok.fi