Sale Tenholan remontti valmis – kauppa viettää avajaisia 1. joulukuuta


Marraskuun aikana Raaseporissa sijaitseva Sale Tenhola on läpikäynyt remontin, jossa se on saanut uuden raikkaan ilmeen ja uusia kalusteita. Remontti alkoi marraskuun ensimmäisellä viikolla ja uudistustöiden ajan kauppa palveli asiakkaitaan lähes normaalisti. Sale Tenholalla on pitkät perinteet kauppapaikkana, ja myös remontissa on kunnioitettu vanhaa. Uudistettua kauppaa juhlistetaan avajaisin 1. joulukuuta.

1.12.2022

Uusi raikas ilme perinteitä kunnioittaen

Yli kaksi viikkoa kestäneen remontin ajan on kaupan miljöötä päivitetty maalaamalla seiniä ja uusimalla hyllyjä. Myymälämiljöö on nyt uuden konseptin mukainen ja uudistuksella on haluttu tehdä kaupan tiloista avarammat ja asiakkaita paremmin palvelevat. Sisäänkäynti on saanut uuden maalikerroksen ja vanhat kassapöydät ovat vaihtuneet uusiin. Myymälällä on pitkät perinteet Tenholassa ja ennen Sale-yksikköä se toimi Penni-ketjun myymälänä. Myös remontissa on pyritty kunnioittamaan perinteitä.

– Perinteiseen julkisivuun ei ole tehty muutoksia koska se on suojeltu ja onhan rakennus tärkeä osa Tenholan historiaa. Sisäpuolella on sitä vastoin tehty uudistuksia, mutta täälläkin perinteitä kunnioittaen, toimipaikkapäällikkö Olof Pihlström kertoo tyytyväisenä.

Paikallisuus kunniaan ja uusia palveluita

Paikallisuus näkyy vahvasti Sale Tenholan tuotevalikoimassa. Etenkin kesäkaudella hyllyissä on lukuisten lähituottajien tuotteita, pääpaino tuolloin tuoreissa kasviksissa ja leipomotuotteissa. Ajatuksena on myös, että omasta lähi-Salesta saa kaiken mitä ihminen arkeensa tarvitsee. Remontin myötä on kauppaan saatu kahviautomaatti, josta saa ostettua mukaan kupin lämmikettä. Irtomyynnissä olevien leivonnaistuotteiden valikoimaa on lisätty. Tutun kassahenkilökunnan rinnalle on myös tuotu itsepalvelukassa.

– Itsepalvelukassalla olemme halunneet joustavoittaa niiden asiakkaiden asiointia, jotka piipahtavat meillä pikaisilla ostoksilla. Perinteinen asiakaspalvelu on aina ollut kauppamme valttikortti ja tuttu henkilökuntamme palvelee edelleenkin iloisesti kaupassa asioivia, Olof Pihlström sanoo.

Kyläkauppatunnelmaa

Sale Tenhola henkii aitoa kyläkauppatunnelmaa ja lähialueen asukkaille se on oma lähikauppa, jossa on tuttu henkilökunta ja tuotevalikoima. Uusi myymäläilme tukee arjen sujuvampaa ostamista. Raikas myymäläilme ja uudet kalusteratkaisut mahdollistavat sen, että asiakkaiden tuotetoiveita sekä sesonkiajattelua voidaan ottaa paremmin huomioon.

 

Uudistetun kaupan avajaisia vietetään erilaisin tuotetarjouksin 1.12.

Tässä on Sale Tenholan lehti-ilmoitus