S-market Veikkola uudistetaan syksyn aikana – vastuullisia ratkaisuja ja uusi raikas ilme


Osuuskauppamme uudistaa syksyn aikana S-market Veikkolan myymälää. Myymälään tuodaan mm. uudet energiatehokkaat kylmäkalusteet, myymälämiljöö kokee muodonmuutoksen ja kaikki hyllyt uusitaan. Myös valaistus vaihdetaan nykyaikaiseen led-valaistukseen ja uudistuksella tavoitellaan ympäristöhyötyjä. Myymälä palvelee asiakkaitaan koko remontin ajan, ja pahoittelee siitä mahdollisesti johtuvaa häiriötä

12.8.2022

Uusi raikas ilme

Uudistuksella S-market Veikkola saa raikkaan ja tyylikkään ulkoasun. Kaupan miljöötä päivitetään maalaamalla seiniä ja uudistamalla koko värimaailma. Kaupan kalusteita tullaan uudistamaan ja vanhat hyllyt saavat väistyä uusien tilalta, ja kylmäkalusteet vaihdetaan uusiin ympäristöystävällisempiin. Uudistuksella halutaan tehdä kaupan tiloista avarammat ja asiakkaita paremmin palvelevat. Koko kaupan valaistus tullaan uusimaan led-valaistukseen.

Viime vuoden puolella lähialueen asukkaille tehtiin asiakaskysely, jonka avulla saatiin paljon arvokasta tietoa siitä, mitkä asiat kaupassa kaipaavat päivitystä ja mihin tuoteryhmiin toivottiin laajempaa valikoimaa. Näitä toiveita pyritään huomioimaan remontin toteutuksessa.

Tavoitteena energiatehokkuus

Myymälän uudistaminen aloitetaan ensi viikolla. Rakentajia ja remontoijia on jo elokuun alusta nähty kaupan käytävillä, kun pienempiä alustavia uudistustöitä on aloiteltu. Raikkaan tyylikkään ulkoasun ja monipuolisempien valikoimien lisäksi S-market Veikkolan uudistuksella tavoitellaan ympäristöhyötyjä. Myymäläkalusteita uusitaan, kylmälaitteet vaihdetaan energiatehokkaiksi hiilidioksidilaitteiksi ja ne varustetaan ovilla. Koko S-ryhmän tavoitteena on olla hiilinegatiivinen vuonna 2025. Myös Varuboden-Osla on sitoutunut parantamaan liiketoimintansa ympäristövaikutuksia ja tukemaan ekologisesti vastuullista toimintaa. Nyt Varuboden-Oslalla on vuorossa S-market Veikkolan päivittäminen vastuullisemmaksi yksiköksi. Uudet kylmälaitteetkin edustavat luonnollisesti viimeisintä teknologiaa ja käyttöergonomiaa.

S-market Veikkola tulee olemaan auki uudistustöiden ajan normaalisti. Henkilökunta pahoittelee remontista mahdollisesti aiheutuvaa häiriötä, mutta ovat samalla iloisia, kun myymälää uudistetaan yhä enemmän asiakkaidensa toiveita vastaavaksi.