S-market Söderkullan uudistus valmis – raikas ilme, laajempi valikoima palveluita ja energiatehokas myymälä


S-market Söderkullan remontti on valmistunut ja kauppa on saanut uuden raikkaan ilmeen, uusia kalusteita ja laajemman valikoiman palveluita. Remontti on ollut varsin kattava ja kestänyt muutaman kuukauden. Kauppa on koko remontin ajan pitänyt ovensa auki palvellen asiakkaita. Uudistettua myymälää juhlistetaan 28.4.–1.5. erilaisin tuotetarjouksin.

28.4.2022

Uusi ilme ja uutuuksia

Parin viimeisen kuukauden ajan on S-market Söderkullassa törmännyt isoon joukkoon rakentajia ja remontoijia. Remonttia on ollut tekemässä monia eri alan ammattilaisia. Remontissa kaupan ulkoasu koki muodonmuutoksen ja palvelee nyt raikkaan tyylikkäällä ilmeellä. Hyllyt on vaihdettu uusiin ja pohjaratkaisu on suunniteltu uudelleen, jotta kauppa voi nyt palvella asiakkaitaan paremmin. Ruokatori oli suljettuna noin viiden viikon ajan ja on nyt aivan uudenlaisessa loisteessa tarjoten asiakkaille monipuolisemmat lisäpalvelut.

Remontin myötä S-market Söderkullan palveluvalikoima on laajentunut. Uudistetussa myymälässä on esimerkiksi tarjolla Itsudemon tuoretta sushia, jota valmistetaan paikan päällä. S-market Söderkulla haluaa tarjota asiakkailleen monipuolisia palveluita.

– Kaupat ovat viime vuosien aikana muuttuneet ja lisäpalveluille on tullut yhä enemmän kysyntää. Elämme ajassa ja haluamme tehdä asioinnin asiakkaillemme vieläkin helpommaksi ja tuoda uudenlaisia palveluita tarjolle, kertoo myymäläpäällikkö Outi Laitinen.

Vastuullisia ratkaisuja ja energiatehokkaita valintoja

Raikkaan tyylikkään ulkoasun ja monipuolisempien palveluiden lisäksi S-market Söderkullan uudistuksella on tavoiteltu myös ympäristöhyötyjä. Kylmälaitteet on vaihdettu energiatehokkaiksi hiilidioksidilaitteiksi ja ne on varustettu ovilla. Ne edustavat viimeisintä teknologiaa ja käyttöergonomiaa. Nyt kylmälaitteiston tuottama hukkalämpö kerätään talteen ja käytetään myymälän lämmittämiseen.

Uudistuksen myötä S-market Söderkullan autoileville asiakkaille tulee myös lisää palveluita, kun maaliskuussa myymälän parkkipaikalle avattiin sähköautojen latausasema. Latausasemalta löytyy kuusi latauspistettä: kaksi peruslatauspistettä ja neljä teholatauspistettä, joissa maksimiteho on 100 kW.

 

Uudistetun kaupan avajaisia vietetään 28.4.–1.5. erilaisin tuotetarjouksin. 

S-market Söderkullan avajaisilmoitus: